MUHTARLAR SU FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYOR

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Siverek Belediye Başkanlığını ziyaret eden mahalle muhtarları su fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek bu konudaki taleplerini Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a iletti.

MUHTARLAR SU FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYOR
19 Eylül 2014 - 08:59

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde bir araya gelen mahalle muhtarları, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek ilçe sorunları hakkındaki taleplerini Yılmaz’a iletti. Siverek’teki su fiyatlarının çevre il ve ilçelere göre yüksek olduğunu belirten mahalle muhtarları bu konu hakkında Siverek Belediyesi’nin ŞUSKİ ile görüşerek su fiyatlarını indirmesini istedi.

İlçedeki tek nöbetçi eczanenin ihtiyaçlara karşılayamadığını belirten muhtarlar, acil olarak ikinci nöbetçi eczane taleplerini Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a iletti.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz muhtarların istek ve taleplerini dinlediğini ifade ederek, “Muhtarlarımıza bugüne kadar yaptığımız hizmetleri anlatarak kendilerinin bizlerden ne talep ettiklerini dinledik.Verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Mahalle muhtarları adına konuşan Şirinkuyu Mahalle Muhtarı Şeyhmus Çelik ise, Belediye Başkanına taleplerini ilettiklerini belirterek, “ İvedi olarak ikinci nöbetçi eczane talebimiz oldu. Malumunuz ilçemizde gece ve hafta sonları tek nöbetçi eczane var. Vatandaşlarımız bu konuda ciddi sıkıntı yaşıyor. Bir diğer konu ise yüksek gelen su faturaları oldu. Bu konudaki taleplerimizi başkanımıza ilettik” dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2701 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü