MUHTARLAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Siverekli muhtarlar Siverek İlçe Emniyet Müdürü ile bir araya geldi.

MUHTARLAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ
26 Mart 2015 - 12:33

Nihat karakoca polis karakolu lokalinde gerçekleşen toplantıya Siverek Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, Müdür Yardımcıları ve Emniyet Amirleri ve muhtarlar katıldı.Siverek Polis Lokalinde Muhtarlara yönelik organize edilen toplantıda Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, Muhtarları kapıda karşıladı. Toplantıda Muhtarlarla yakından ilgilenip sohbet eden Arpacı, düzenledikleri toplantının kaynaşma amaçlı olduğunu belirtti.

İlçenin genel sorunları ve çözümü konusunda Muhtarlarla bilgi Alışverişinde bulunan Arpacı, Muhtarların mahalle halkının sorunlarını ve sıkıntılarını kendilerine iletmekle yükümlü kişiler olduğunu, Muhtarlardan mahallelerde yaşanan sıkıntılarla ilgili çalışmalarda emniyetle işbirliği içersinde olmalarını, özellikle son günlerde gençlerin eroin kullanımında artış olduğunu bu konuda muhtarlarımızın hassas olmalarını söylerken,muhtarlarımızla birlikte karşılıklı diyalog içerisinde en iyi hizmeti vereceğimizi düşünüyorum dedi.

Mahalle Muhtarı Fatih Çiftel yaptığı açıklamada,mahalle muhtarları olarak bize gösterdikleri yakın ilgi ve düzenledikleri programdan dolayı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı’ya teşekkür ediyoruz.dedi.

Toplantı sonunda Arpacı, Mahalle Muhtarlarına toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek uğurladı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4002 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü