MOTOSİKLET UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR

-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, şehrin çeşitli noktalarında yaptıkları denetimler sırasında ehliyetsiz motosiklet kullanan ve evrakları eksik olan motosikletler üzerinde uygulamalarını devam ettiriyor.

MOTOSİKLET UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR
02 Aralık 2012 - 16:01

Siverek ilçesinde yapılan uygulamalarda İlçede araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kontrol noktaları oluşturan polis ekipleri, plakasız, tescilsiz ve ehliyetsiz motosiklet sürücüleri üzerinde denetim yaptı.


Polis ekipleri, son bir ay içinde yaptıkları denetimlerde, plaksız, tescilsiz oldukları belirlenen 100 motosiklete el koyarken 10 kişiye de ehliyetsiz motosiklet kullandıkları için cezai işlem uygulandı. El konulan motosikletler çekiciler ile çekilirken, ehliyetsiz motosiklet kullanan kişiler hakkında cezai işlem yapıldı.


EMNİYET UYARDI: KASKSIZ EHLİYETSİZ YOLA ÇIKMAYIN


Siverek ilçemizde vatandaşlar can mal ve huzurları ve güvenliklerini korumak içi motosiklet uygulamalarımız devam ediyor tescilsiz araçlar ile çalıntı motosikletler üzerinde çalışma yapıyoruz ses gürültü çıkaran gürültü yapanlar bu sayede topluyoruz vatandaşlarımızı bilinçlendirerek çalışmalarımız sıklık devam edecek vatandaşlarımızı uyarıyorum. Kasksız ehliyetsiz yola çıkmayalım.


Haber: Bahattin Yolaçan

Bu haber 3802 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü