MİNİKLERDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa 'nın Siverek İlçesi Gazi Paşa ilköğretim okulu, okul öncesi öğrencileri, annelerini, düzenledikleri programla sevindirdi.

MİNİKLERDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
09 Mayıs 2011 - 16:45
Anaokulu öğrencileri, hazırlamış oldukları programda annelerine unutamayacakları anlar yaşattı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programda minik öğrenciler tarafından özel gösteriler sunuldu. Programın en ilgi çekici kısmı minik öğrencilerin anneleri için ezberledikleri şiir ve şarkıların okunduğu kısım oldu. Anneler, şiir ve şarkıları dinlerken duygulu anlar yaşayan anneler, gözyaşlarını tutamadı.

Programın sonunda, okul yönetimi tarafından hazırlanan slâytlarla, Anneler Günü'ne özel sunumlar yapılırken, velilere yönelik ise çocuklara yaklaşımları konusunda öğretici bilgiler aktarıldı. 

Okul Müdürü Mehmet Kerece yaptığı açıklamada "Şefkat kahramanı annelerin sevgilerin en güzeline layıklar. Annelerimiz adına ne kadar güzel işler yapsak yine de azdır. Peygamber Efendimiz  'Cennet annelerin ayakları altındadır' sözüyle onlara verilen değeri vurgulamıştır. Bizler de okul yönetimi olarak, yavrularımızdaki anne sevgisini bir kez daha pekiştirmek istedik" dedi.



Lütfü YALGI/SİVEREK




Bu haber 3295 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek