Minik Satranççılar Siverek’in Gururu Oldu

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Satranç Turnuvasına il birincisi olarak katılan Taşhan İlkokulu öğrencileri Siverek’in gururu oldular.

Minik Satranççılar Siverek’in Gururu Oldu
24 Ocak 2017 - 14:06

Şanlıurfa’da düzenlenen Satranç Turnuvasında dereceye girerek Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç turnuvasına katılmaya hak kazanan Taşhan ilkokulu öğrencileri şehrin gururu oldu.

Antalya’da düzenlenen 81 ilden 6 bini aşkın katılımcının katıldığı turnuvaya bin bir zorlukla hazırlandıklarını belirten Taşhan Okulu Müdürü Mustafa Karadağlı,” Öğrencilerimiz kimi zaman tarlada, kimi zaman ise elektrik kesintilerinden dolayı mumun altındaki kısıtlı imkânlarla turnuvaya hazırlandılar. Şanlıurfa’da düzenlenen turnuvada dereceye girerek Şanlıurfa’yı temsilen Antalya’daki turnuvaya katıldılar. Turnuvada nice kolejlerin önüne geçerek şehrimizin gururu oldular. Bizleri en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimizi, öğrencilerimize satrancı sevdiren beden öğretmenimiz ve antrenörümüz Melih Özcan’ı ve katkılarını esirgemeyen Taşhanlı velilerimizi tebrik ediyorum” dedi

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2408 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi