MİN CİYAWAZİM EZ EWNAİNA

Geçtiğimiz yıllarda Erbil/Hewlêr’de Zagros TV ekranlarında yayınlanan yetenek ve eğlence programı ‘Min Ciyawazim’ (Ben Farklıyım) yeni ve zengin yüzü, güçlü ve yeni jüri üyeleriyle tekrar yayına giriyor.

MİN CİYAWAZİM EZ EWNAİNA
17 Eylül 2012 - 12:08




‘Min Ciyawazim’ ülkenin dört yayından ‘ben yetenek sahibiyim/ben farklıyım’ diyen herkes için önemli bir fırsat sunacak. İstanbul, Erbil, Diyarbakır, Mersin, Batman ve Van başta olmak üzere 13 şehirde yapılacak elemelerin finali İstanbul’da canlı yayınlarla son bulacak.



Ünlü Kürt sanatçıları Xêro Ebbas ve Hekîm Sefqan ile birlikte Rewşan Çelîker’in de jüri üyesi olacağı beceri/yetenek programı ‘Min Ciyawazim’ daha şimdiden bölgede  Kürtler arasında yankı yaratmış durumda.



Min Ciyawazim (ben farklıyım) Ez Ewnaina ; 28 ‘Eylül 2012 ‘de Siverek seçmelerine katılmak isteyenlerin,tarihi gümrük hanında müracat ve kayıt işlemleri yapılacaktır. Herhangi bir yaş sınırı yoktur.Programın içeriği Zazakî ve Kurmanci dillerinde ağırlıklı olarak durulacak. Siverek için jüri üyeleri şunlardır; Siverekli yazar  Ramazan Gültekin, Kürt sanatçı Raperin,Min ciyawazim ekibi. Siverek belediye başkanlığının katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.


 

Bu haber 4843 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü