MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SİVEREK'TE TOPLANTI

Şanlıurfa'daki milli eğitim müdürlerinin bu ayki toplantısı, Siverek ilçesinde gerçekleştirildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SİVEREK'TE TOPLANTI
21 Şubat 2014 - 07:21

Şanlıurfa'daki milli eğitim müdürlerinin bu ayki toplantısı, Siverek'te yapıldı.
periyodik olarak her ay farklı bir ilçede yapılan ve toplantılar bu ay Siverek Abdal Hamamı toplantı salonunda düzenlendi. Siverek İlçe Kaymakamı Hamza Erkal'ın ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'nin yanı sıra İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Yusuf Kır ve 10 ilçenin milli eğitim müdürleri katıldı. Toplantıda Şanlıurfa ili genelinde eğitim alanında yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda, eğitim alanındaki sorunlar masaya yatırıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci toplantıdan sonra Siverek Anadolu Lisesinde düzenlenen tablet dağıtım törenine katıldı. İlçede görev yapan 195 öğretmen ve öğrenciye tablet bilgisayarları dağıtan Müdür İlci, şöyle konuştu:

"İlimizde bir yandan güzel modern okullar ve binalar yaparken bir yandan da bilim ve teknolojiyi en üst düzeyde kullanmak için önemli projeler yürütüyoruz. Fatih Projesi dünya ölçeğinde çok önemli ve büyük bir projedir. Bunu kademeli bir şekilde bütün okullarımızda gerçekleştiriyoruz. Her yıl 9.sınıflara bu uygulamayı gerçekleştirerek, kademeli bir şekilde bütün öğrencilerimize bunu yaygınlaştırmayı hedefliyoruz."

Kaymakam Erkal ise, "Ülkelerin gelişmişlik düzeylerini bilim, teknik ve eğitimin belirlediğini ve Günümüzde tarihin her döneminin de ağırlığını hissettiren bilginin günümüzde çok daha güçlü hale geldiğini görmekteyiz. Devletimizin pek çok konuda sağlamış olduğu ilerlemelere paralel olarak sınıflara bu teknolojik imkanların girmesi öğretmen ve öğrencilerimiz açısından son derece önemlidir" diye konuştu.

Öte yandan törene Kaymakam Erkal, İl Milli Eğitim Müdürü İlci'nin yanı sıra Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Yusuf Kır, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alay, Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitici Bilişim Teknolojileri formatörleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı




Bu haber 3330 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı