MİLLİ EĞİTİM ESKİ MÜDÜRÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki öğretmen MEB yönetici atamalarında görevi kötüye kullandıkları suçlamasıyla Siverek İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü hakkında suç duyurusunda bulundular.

MİLLİ EĞİTİM ESKİ MÜDÜRÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
30 Aralık 2014 - 14:55

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde Siverek ilçede görev yapan İbrahim Güven ve Ali Hatipoğlu yönetici atamalarında haklarında hiçbir olumsuz belge ve bilginin bulunmadığı yöneticilere sıfır puan verdiği gerekçesi ile Siverek İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Mehmet Yeşiltaş hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Öğretmenlerin Avukatı Hakkı Aslanparçası İlçe cumhuriyet savcılığına sundukları dilekçenin ardından gazetecilere bir açıklama yaptı. Aslanparçası, “14 Mart 2014 tarihinde MEB yönetici atama yönetmeliği yayımlanmıştır. Bu yönetmeliğe göre görev süresinde 4. yılını dolduran müdürlerle ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Mehmet Yeşiltaş değerlendirme sonucunda yanlı davranarak İbrahim Güven ve Ali Hatipoğlu hakkında elinde hiçbir olumsuz belge olmadan olumsuz bir değerlendirme yaparak, görevinin gereklerine aykırı hakaret etmiştir. Müvekkillerim hakkında sıfır puan vererek mağduriyetlerine sebep olmuştur. Bölge idare mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermiştir. Haksız ve hukuka aykırı hareketlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Mehmet Yeşiltaş hakkında görevini kötüye kullanma suçlamasıyla cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk"

Haber: Abdullah Hakan Lale


Bu haber 4427 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü