MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SİVEREK'TE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Mehmet SEZGİN/SİVEREK12 Haziranda yapılacak olan genel seçimler yaklaştıkça milletvekili olan adayı olan siyasetçiler de çalışmalarına hız verdi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SİVEREK'TE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
25 Nisan 2011 - 20:42
AHMET ERSİN BUCAK BUĞDAY PAZARI VE SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Ahmet Ersin Bucak 12 Haziranda yapılacak genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına başladı. Siverek İlçesinde bulunan buğday pazarı ve sanayi esnafını ziyaret Bucak, esnaf ve sanayicilerin sorunları dinledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Siverek Ziraat Odasında Meclis üyeliği süresince esnaf ve sanatkârların sorunlarına yabancı olmadığını belirten Bucak "Siverek sanayici ve esnafının sıkıntılarını biliyoruz. Bugünde esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını bir kez daha yerinde görmek istedik. Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı olduğum için de tüm esnaf ve sanayicilerimizden onları daha iyi temsil edebilmek için başvurduğumuz bu yolda desteklerini istedik’’ dedi.

Bucak’ın esnafla olan yakınlığı ve sürekli esnafla iç içe olmasını dile getiren esnaf ve sanayiciler, kendilerini en iyi şekilde temsil edecek bir aday olduğunu belirttiler. Esnaflar Ahmet Ersin Bucak’ın gezilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

ŞANLIURFA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI KASIM GÜLPINAR, İLÇEDE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

AK Parti Milletvekili adayı Kasım Gülpınar ve beraberindekiler İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hersanlıoğlu, Kasım Gülpınara başarılar diledi. Gülpınar’ın bir süre ilçede kalıp seçim çalışmalarını koordine edeceği öğrenildi.

CHP ADAYI EKİNBAŞ HASTALARI ZİYARET ETTİ

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ekinbaş ve beraberindeki partililerle Siverek İlçe Devlet Hastanesine gelerek hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinin sundu. Ekinbaş yatan hastaları tek tek ziyaret ederek birer karanfil hediye edip geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra hastane baştabibini ziyaret ederek hastaneden ayrıldı.



Lütfü YALGI/SİVEREK











Bu haber 2876 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu