MEVLİT ETKİNLİKLERİ KÖYLERE TAŞINDI

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Etkinlikleri köylere taşınacak. Gürüz ve Erkonağı köylerinde bu yıl ilk kez kutlu doğum etkinliği düzenlenecek.

MEVLİT ETKİNLİKLERİ KÖYLERE TAŞINDI
29 Mart 2013 - 15:44

ŞANLIURFA- Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen kutlu doğum etkinlikleri hızlı başladı. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Nisan ayında kutlanan etkinlikler Nisan ayının yetmemesinden dolayı Mart ve Mayıs aylarında da kutlanmaya başlanmıştı. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl 10 Avrupa ülkesinde düzenlenecek etkinlikler, Türkiye’de ise 200’ün üzerinde il, ilçe ve köylerde düzenlenecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Siverek’te düzenlenen etkinlikler bu yıl ilk kez köylerde de düzenlenecek. Etkinliklerin ilki 3 Nisan tarihinde Gürüz, 4 Nisan tarihinde de Erkonağı ( Taboxe) Köyü’nde de düzenlenecek. Düzenlenecek etkinliklere Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş ve ilahi sanatçısı Bilal'in katılacağı öğrenildi. Gürüz ve Erkonağı köyü sakinlerinin etkinliğin yapılacağı günü heyecanla bekledikleri öğrenildi.

Siverek İkra-Der Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından ise 7 Nisan 2013 tarihinde, Bavuş Meydanı’nda kutlu doğum etkinliği düzenlenecek.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3227 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu