Memur-Sen:“Biz Milletiz, Millete Silah Doğrultanı Ezer Geçeriz”

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde konuşan Memur-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, darbecilere seslenerek, “Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz” uyarısında bulundu.

Memur-Sen:“Biz Milletiz, Millete Silah Doğrultanı Ezer Geçeriz”
18 Temmuz 2016 - 10:16





Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Amerika- FETÖ örgütü destekli bir grup asker tarafından kalkışılan darbe girişimine tepkiler artarak devam ediyor. Dün akşam Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlen gösteride konuşan Memur-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, darbeci ve cuntacılardan asla korkmadıklarını belirterek, “Darbelerden ve cuntacılardan asla korkmuyoruz. Korkmadığımız, darbecileri ve onların azmettiricilerini korkuttuğumuz için bu meydandayız. İçinde kim varsa, arkasında hangi ülke, grup varsa bu darbe girişiminin faillerine, azmettiricilerine hesap sormak kararlılığımızı göstermek için buradayız”

Millet ayaktadır, Çanakkale ruhu hayattadır

Vatanı işgale, devleti ele geçirmeye, millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı bozguna uğradığını belirten Aslanparçası, “Darbeci kahpelerin yüzüne tüküren bir milletin mensubu olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz bu meydanda. Millete ve devlete karşı ayaklananlar, küresel şebekelerin ayak oyunlarına tetikçiliğe soyunanlar şunu bilsin ki; Millet ayaktadır, Çanakkale Ruhu hayattadır. Millete tank namlusu doğrultan şerefsizlere, millet iradesinin tecelligahı Meclise bomba yağdıran hain hadsizlere geçit vermedik, geçit vermeyeceğiz. Yeniden Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye, Ümmetin Umudu Türkiye iradesinin garantörleri bu meydandadır. Bu meydan, ülkesine, milletine, devletine sahip çıkan, ‘ezan susmaz, bayrak inmez’ diyen kahramanların toplanma alanıdır.

Millete giydirilmek istenen vesayet gömleğini tarihin çöp sepetine gönderdik

Türkiye’den bir Suriye çıkarmak isteyenlerin kirli senaryoları bozulduğunun altını çizen Aslanparçası, “Mısır’daki kanlı darbe senaryosunu Türkiye’ye uyarlamak isteyenlere; ‘Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz’ duruşuyla hak ettikleri cevabı verdik. Millete giydirilmek istenen vesayet gömleğini tarihin çöp sepetine gönderdik. İhanet çetesini, cunta hareketini, paralel devlet şebekesini püskürterek milletimizin şanlı tarihine yeni ve büyük bir zafer daha ekledik. Alçakları yurdumuza uğratmayan atalarımızın, dedelerimizin, ninelerimizin emanetine sahip çıktık, vasiyetine sadık kaldık. İhanet ile merhameti aynı cümlede dahi kullanmaktan haya eden bu millet, cuntacıları, darbecileri, milletin üniformasıyla hainlik yapan itleri affetmedi, affetmeyecektir. Bu millet, Silahlı Kuvvetlerimizden, yargıdan, kamu kurumlarından hainler temizleninceye kadar, darbeyi aklından dahi geçirenler teslim oluncaya, teslim alınıncaya kadar sokaklardan, caddelerden, meydanlardan ayrılmayacaktır. Milletin iradesiyle, demokrasinin merkezi TBMM’nin kararlılığıyla, hükümetin cesur duruşuyla ve başkomutan cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın reisliğiyle, liderliğiyle darbe kalkışması bertaraf edilmiştir.

Memur-Sen milletin emrindedir

Memur-Sen’in milletin emrinde olduğuna dikkat çeken Aslanparçası, “Memur-Sen, milletin iradesini koruma derdindedir. Memur-Sen, demokrasi nöbetindedir. Darbeye direnme, darbecileri alt etme hedefiyle milletle birliktedir. Ey darbeciler, ey darbeye yeltenen şerefsizler, alçaklar,hainler… Milletle bilek güreşine tutuşanın sonu kaybetmektir. Kaybettiniz. Tıpkı şerefinizi, haysiyetinizi, namus ve izzetinizi kaybettiğiniz gibi. Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a hak ettikleri desteği verme imkânı olmayan millet yok artık. İman varsa imkân vardır diyerek, devleti ele geçirmeye, ülkeyi işgal etmeye, milleti köle ilan etmeye hevesli yapıların heveslerini kursağında bırakan inanmış, adanmış, cesareti kuşanmış bir millet var. Millet devletin yanındadır. Millet, sivil siyasetin arkasındadır. Millet, demokrasiyi koruma, darbeye izin vermeme kararlılığındadır. Bu kararlılıkla, bu kirli yapıların, cunta tezgâhının içinde, arkasında, yanında duran herkese hesap soracak. Millet, bağımsızlığının, özgürlüğünün teminatı olan devleti korumak, milletin iradesini daima hâkim kılmak için ne gerekiyorsa yapacaktır.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3671 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü