MEMUR-SEN BİLEŞENLERİ BİR ARAYA GELDİ

Memur-Sen Siverek bileşenleri düzenlenen programda bir araya geldi.

MEMUR-SEN BİLEŞENLERİ BİR ARAYA GELDİ
22 Ekim 2015 - 07:17

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Siverek bileşenleri özel bir düğün salonunda düzenlenen program ile bir araya geldi.

Programa Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, STK temsilcileri, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve sendika üyeleri katıldı.

Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Çoşkun, yaptığı açılış konuşmasında Memur-Sen'in faaliyetlerinden bahsederek hedeflerinin 2016 yılında 1 milyon üyeye ulaşmak olduğunu söyledi.

Coşkun konuşmasına devamında Ankara’daki bombalı saldırıyı lanetleterek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye yönelik silahlı saldırıyı da kınadı.

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizim ideolojik anlayışımız 1400 sene öncesinden kaynaklanan ve bugün bütün dünyaya sirayet etmiş, insanlığa sirayet etmiş bir anlayıştan gelmektedir. İşte bu anlayışla aldığımız feyizle, nasıl mücadele edeceğiz diye kendimize sorduğumuzda, her şeyden önce, ‘Kolaylaştırın zorlaştırmayın, müjdeleyin korkutmayın’ hadisi, bizim düsturumuz olmalıdır. Bizler her zaman müjdeleyen taraf olmalıyız” dedi.

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası ise İHH, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Eğitim-Bir-Sen’in desteklediği “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Projesine destek istedi.

Program davetlilere çiğköfte ikram edilmesiyle sona erdi.

Eyüp Sarı / www.siverekgenclik.com


FOTO GALERİ


Bu haber 2781 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem