MEMUR-SEN BAŞKANI KARADAĞLI GÖREVİNDEN AYRILDI

Memur-Sen Siverek Temsilcisi Mustafa Karadağlı 4 yıl sürdürdüğü Memursen Siverek Temsilciliğinden ayrıldı.

MEMUR-SEN BAŞKANI KARADAĞLI GÖREVİNDEN AYRILDI
14 Şubat 2013 - 16:54

Memur-Sen Siverek Temsilcisi Mustafa Karadağlı 4 yıl sürdürdüğü Memursen Siverek Temsilciliğinden ayrıldı.Konu hakkında bir açıklama yapan Karadağlı şu ifadeleri kullandı, "Yaklaşık dört yıldır ilçe temsilciliğini yürüttüğüm Memur-Sen Siverek temsilciliğinden işlerimin yoğunluğu ve sağlık sorunlarımdan dolayı ayrılmak durumundayım.



Mahkeme kadıya mülk değildir düşüncesiyle; her yeni eskir, her canlı miadını doldurur kanaatini taşıdığını belirten Karadağlı, "Bu kapsamda bu görevi benden daha yetenekli ve bu bayrağı daha ileriye götürecek şahısların olduğunu düşünerek temsilcilik görevimden kendi rızam ve büyük bir gönül rahatlığıyla ayrılıyorum. Eğitim Bir-Sen’de üye olarak kalmaya devam edecek tüm samimiyetimle destek olmayı sürdüreceğim. Bundan sonraki STK çalışmalarımı Hayrat İlim Ve Kültür Derneğinde üye olarak yürütecek, kişisel makale yazma ve kitap hazırlamaya büyük zaman ayırma niyetindeyim"


Açıklamasının devamında,"Görevim süresince bana ve teşkilatıma güven duyan destek veren, kaale alan tüm hemşerilerime, camiama, kamu kurum ve kuruluşlarına siyasi partilere, STK'lara teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.




Bu haber 722 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı