MELEK VE MERVE'YE GİYSİ YARDIMI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kara saplanan minibüslerinin kurtarılmasını beklerken montsuz ve ayaklarındaki terlikli görüntüsüyle tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Melek ve Merve Özgulan için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından okullarına mont ve ayakkabı gönderildi.

MELEK VE MERVE'YE GİYSİ YARDIMI
28 Aralık 2012 - 13:24

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kara saplanan minibüslerin kurtarılmasını beklerken montsuz ve ayaklarındaki terlikli görüntüsüyle tüm Türkiye'nin dikkatini çeken Melek ve Merve Özgulan için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından okullarına mont ve ayakkabı gönderildi.

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından gönderilen ayakkabılarını ve montlarını giyen Melek, Merve ve arkadaşlarının yüzleri güldü.Kameralara konuşan Melek; "Şişli Belediye Başkanı bize ayakkabı, mont gönderdi. Artık biz terlikle okula gelmeyeceğiz, dersimize daha çok çalışacağız, kaymakam ve belediye başkanına teşekkür ediyorum" dedi. Artık üşümeyeceklerini anlatan Melek, şunları söyledi: "Biz artık terlikle okula gelmeyeceğiz, yeni ayakkabımız geldi, yeni montlar geldi, teşekkür ederiz." Yeni ayakkabı ve montunu giyen Merve de; sözlerini şöyle sürdürdü: "Şişli Belediye Başkanı bize mont ve ayakkabı gönderdi, teşekkür ederim, artık üşümeyeceğiz dersimize çok çalışacağız."

Melek ve Merve'nin arkadaşları da Sarıgül'e teşekkür ederek, "bizlerde artık üşümeyeceğiz, terlikle okula gelmeyeceğiz" dediler.


Haber: Bahattin Yolaçan





Bu haber 3091 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması