MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULU YILSONU ETKİNLİKLERİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesi Mehmetçik İlköğretim okulu tarafından yıl sonu etkinlikleri ve mezuniyet töreni düzenledi.

MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULU YILSONU ETKİNLİKLERİ
18 Haziran 2011 - 07:13
Mehmetçik İlköğretim Okulu Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet töreni ve yıl sonu etkinliklerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Yılmaz ile öğrenci velileri katıldı.

Etkinlikler kapsamında ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencileri tarafından mezuniyet, kep atma töreni ve öğrenciler tarafından yılsonu etkinlikleri düzenlendi.

Okul müdürü Zülfikar Ayyıldız gecede yaptığı konuşmada şunları kaydetti "8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni ve okulumuzun yıl sonu etkinleri kapsamında yıl boyunca etkinliklerden başarı sağlayan ve okulumuzda eğitimini sürdüren öğrencilerimizin adına böyle bir gece düzenledik. Mezun olan öğrencilerimizin okulun gelecek nesilleri olan gelecek yıl okulda eğitimini sürdürecek olan öğrencilerle velileri katılımıyla böyle bir gecede bir araya getirdik. Öğrencilerimizin başarı ve moralini en üst seviyede tutmak başarılarını ödüllendirmek istedik" dedi.

Etkinlikler kapsamında yıl boyunca okulda başarı sağlayan öğrenci ve öğretmenlere başarı belgesi verildi.



Lütfü YALGI/SİVEREK






Bu haber 4455 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması