Mehmet Karavar Ak Partiden aday adayı oldu

Şanlıurfa eski milletvekillerinden Ahmet Karavar'ın oğlu avukat Mehmet Karavar Ak Partiden aday adayı oldu.

Mehmet Karavar Ak Partiden aday adayı oldu
23 Nisan 2018 - 09:06

24 Haziran seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde aday adaylığı kulisleri tüm Türkiye’de hareketlenmiş bir durumda olmasının yanında Urfa kulislerinde ve halkın arasında Av.Mehmet Karavar en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

TBMM 20. ve 21. Donem Şanlıurfa milletvekili olan Ahmet Karavar’ın oğlu Av. Mehmet Karavar ilk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’nde tamamlamış, üniversite eğitimine Azerbaycan Bakü Devlet Ünivesitesi Uluslararası hukuk fakültesinde başlamış ve Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Serbest avukatlık mesleğini icra eden av. Mehmet Karavar, avukatlık mesleğinin yanında çiftçilik yapmaktadır. Evli ve 5 çocuk babası Av. Karavar tevazusu , dinamikliği, halka yakınlığı ile tanınmaktadır.

Milletin adamı sloganı ile yola çıkan Av. Karavar , aldığı eğitim ve halktan gördüğü teveccüh ile ismi konuşulan aday adayları arasında şimdiden yerini aldı. Ankara ile Urfa arasında kopmaz bir iletişim bağı olacağı düşünülen Karavar şimdiden bu davanın önderi Recep Tayyip Erdoğan’ın Urfa’daki temsilcisi ve Şanlıurfa’nın da parlamentodaki sesi olmaya aday .

Siverek’teki yüksek oy potansiyelinin yanında halkla iç içe oluşu, toplumsal dinamiklere ve yerel siyasete hakim oluşu Av. Karavar’ı rakiplerinden bir adım öne çıkaran avantajlarından olmasının yanında, ailenin geçmişten bugüne gelen siyasi çizgisi ve bilgi birikimi de halk arasında Karavar’ın adaylık beklentisini yükseltmektedir.

Haber Merkezi


Bu haber 9245 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı