Mavi Marmara gazilerinden Cem Küçük’e tepki

Katıldığı bir TV programında Mavi Marmara gazilerine hakaret eden Gazeteci Cem Küçük’e Mavi Marmara gazilerinden tepki gecikmedi.

Mavi Marmara gazilerinden Cem Küçük’e tepki
20 Nisan 2017 - 10:32




Katıldığı bir TV programında Mavi Marmara gazilerine hakaret eden Gazeteci Cem Küçük’e tepkiler çığ gibi büyüyor. Katıldığı Tv programında, 'Mavi Marmara'daki o manyak tipler. Yani, kafadan İsrail düşmanı, kafadan batı düşmanı kafadan her şeye düşman bir tip var. Garip, garip tipler var Bunlarla da bu yolların ayrılması lazım’ diyerek haddini aşan ifadeler kullanan Küçük’e tepkiler devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan Mavi Marmara gazilerinden Ramazan Baylan ve Cevdet Ökenek, Küçük’ün açıklamaları ile ilgili İlke Haber Ajansına değerlendirmelerde bulundu.

Mavi Marmara gazilerinden Ramazan Baylan, Ak Partinin bu tür insanları bir an önce içerisinden temizlemesi gerektiğini belirterek, “Aslında denilen şahıs doğru söylemiştir. Onu gibi manyakları Ak Partiden temizlemek lazım. Mavi Marmara giden insanlar İslam davası için giden insanlardı. Yarın birileri çıkıp Çanakkale şehitlerine de manyak diyebilir. Başka bir manyakta çıkıp 15 Temmuz şehitlerini manyak olarak niteleyebilir. Bu tür insanları Ak Partiden uzaklaştırmazsanız, bu tür hadiseler sık sık yaşanabilir. Ak Partinin bu tür insanları ve FET֒ ye bulaşmış insanları tasfiye etmesini bekliyoruz” dedi.

Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirten Baylan, “Bu tür insanların bu ümmetin evlatlarına, şehitlerine söz söyleme hakkı yoktur. Gerekli tepki verildi, verilecek. Ondan sonrada gerekli bütün davalar açılarak, kamuoyu önünde ve mahkemelerde hesap sorulacaktır”

Mavi Marmara saldırısında yaralanan Cevdet Ökenek ise Küçük’ün açıklamalarına tepki göstererek, “Cem Küçük’ün açıklamaları bizleri üzmüştür. Aslında üzmekten öte bizleri düşünmeye sevk etmiştir. Bunlar kim tarafından konuşmaya sevk edilmiş, bunların iyice araştırılması lazım. Mavi Marmara katılan aktivistler insanlık adına, bilinçli olarak ölümü göze alarak yola çıktılar. Nerede bir mazlum varsa bizler onlara yardım etmeyi kendimize şiyar edinmişiz. Bunun için her türlü adımı da atarız. Ak Parti içerisindeki bu gibi yaramaz insanların bir an önce ayıklanmasını istiyoruz” dedi.

Amaç, Ak Partinin zayıf düşürülmesi

Ak Parti içerisinde Kripto insanlara dikkat çeken Ökenek, “Onlar, Müslümanların Ak Partiden ayıklamasını istiyorlarsa bunu sebebi Ak partinin zayıf düşürülmesi düşüncesidir. Ak Partinin bu gibi kripto insanları, ağa babaları tarafından yönlendirilen bu insanları bir an önce deşifre etmesi ve arkasındaki insanların kim olduklarının ortaya çıkarması lazım, bunların partiden, siyasetten ve toplumdan tecrit edilmesi lazım”

Mavi Marmara’nın gündeme getirilmesi İsrail oyunu

Mavi Marmara’nın bilinçli olarak yeniden gündeme getirildiğini belirten Ökenek, “Mavi Marmara gündeme getirilmesi İsrail oyunudur. Mavi Marmara üzerinden Ak Partinin ve Tayip Erdoğan’ın yıpratılması amaçlanıyor. Bunun içinde, dediğimiz gibi, bu gibi insanların partinden uzaklaştırılması lazım ki ak ile kara belli olsun”

Mavi Marmara Gazisi Cevdet Ökenek, açıklamasında Mavi Marmara gazisi Ramazan Baylan gibi, Gazeteci Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunacağını kaydetti.

www.siverekgenclik.com

MOBİL İÇİN VİDEO


Bu haber 2803 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı