MAHMUT HERSANLIOĞLU ENGELLİLERİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve

MAHMUT HERSANLIOĞLU ENGELLİLERİ EVİNDE ZİYARET ETTİ
05 Aralık 2011 - 12:15
beraberindekiler engellileri evlerinde ziyaret etti.

Hersanlıoğlu, İlçenin Kale Mahallesinde yaşayan ve geçirmiş olduğu hastalıktan dolayı üç yaşından beridir gözlerini kaybeden 4 çocuk babası Halil Özdoğan(75) ile engelli olan eşi Necime Özdoğan(47) çiftini evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Burada ailenin sıkıntılarını dinleyerek çifttin engelliler gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, engelliler günü dolayısıyla yaptığı konuşmada şunları kaydetti ’’3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçemizde engellileri ziyaret ederek engellilerimizi unutmadık. Onların yüreğindeki sevgi ve saflığıyla bir gün değil yılın tüm günleri onlarındır. Engellilerimiz toplum içinde her zaman var olduklarını unutmasınlar. Böyle mutlu bir günde bizleri yan yana getiren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Engelliler günü dolayısıyla ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özdoğan, yaptığı açıklamda "Engellilerimizi unutmayan kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Evimize gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese minnettarım’’ dedi.







Bu haber 2629 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü