LOKMAN YALÇIN KAZAZEDE MURAT KURT'U ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Hüda-Par İl Başkanı Lokman Yalçın, Siverek ilçesini ziyaret ederek, salı günü geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu yaralanan Murat Kurt ve Nurettin Yerli'nin ailelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

LOKMAN YALÇIN KAZAZEDE MURAT KURT'U ZİYARET ETTİ
11 Temmuz 2014 - 15:47

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Hüda-Par İl Başkanı Lokman Yalçın ve yanındaki heyet, salı günü Siverek Atatürk Bulvarında yolda giderken hızla gelen bir aracın arkadan çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan İkra-Der üyesi Murat Kurt ve Nurettin Yerli'nin ailelerini ziyaret etti. Ziyarette Hüda- Par İlçe Başkanı Ahmet İdem ve Siverek İkra-Der Başkanı Mühiddin Akay hazır bulundu. İlk olarak dün taburca olan Murat Kurt'u Esmerçayır Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden Yalçın, Kurt'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Buradaki ziyaretin ardından Nurettin Yerli'nin hastanede yoğun bakımda olmasından dolayı Yerli'nin baba evini ziyaret eden Yalçın, aileden Yerli'nin sağlık durumu ile ilgili bilgi alarak aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Salı günü Siverek Atatürk Bulvarında yolda giderken arkadan hızla gelen aracın çarpması sonucu Murat Kurt ve Nurettin Yerli isimli iki arkadaş ağır şekilde yaralanmıştı. Siverek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Murat Kurt dün taburca edilmişti. Nurettin Yerli ise belindeki kırıktan dolayı dün başarılı bir operasyon geçirmişti.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3469 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması