Lise öğrencilerinin Diyarbakır gezisi ve tiyatro heyecanı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında düzenlediği tiyatro etkinliğine Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ile buluştu.

Lise öğrencilerinin Diyarbakır gezisi ve tiyatro heyecanı
18 Aralık 2017 - 05:48

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kültür hizmetleri kapsamında düzenlediği tiyatro etkinliği ile Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ile buluşturdu. Konu ile bilgi veren Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Ali Baturalp: “Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına, tiyatroya ile hiç tanışmayan öğrencilerinin bulunduğunu bu konu da kendilerine yardımcı olunmas, talebinde bulunduk. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu talebimizi olumlu karşıladı. 27 öğrenci ve 2 öğretmen rehberliğinde bir günlük Diyarbakır gezisi düzenlendik. Bu gezide tiyatro etkinliği yanı sıra Diyarbakır’ın tarihi yerleri de gezildi. İlk defa tiyatro izleme şansını yakalayan öğrencilerimiz büyük mutluluk yaşadı. Etkinliğimizin bütün masraflarını büyükşehir belediye başkanlığı üstlendi. Bu etkinlikte desteklerini bizden esirgemeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cumalı Atilla ya çok teşekkür ediyoruz’’. dedi

Öğrencilerden açıklama yapan Aydın ALAY,” Ben tiyatroyu çok beğendim. Çok sevdim. İlk defa tiyatro izliyorum. Çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi.

www.siverekgenclik.com





Bu haber 2865 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü