LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN 'BİR HÜZÜN-NAME' ADLI ŞİİR DİNLETİSİ

Lütfü Yalgı /SİVEREKSiverek Karacadağ Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yılsonu etkinliği kapsamında düzenlenen 'Bir Hüzün-Name' adlı şiir dinletisi

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN 'BİR HÜZÜN-NAME' ADLI ŞİİR DİNLETİSİ
27 Mayıs 2012 - 13:42
büyük beğeni topladı.

İlçenin Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisinde iki hafta önce vefat eden Eski Devlet Bakanlarından Eyüp Cenap Gülpnar ve Van depreminde yaşamını yitiren eğitimciler saygı ile anılarak depremin iç yüzünü gösteren slâyt sunumu yapıldı. Sunumun ardından öğretmen ve öğrencilerin birbirinden güzel duygu yüklü şiirleri seslendirmeleri katılımcılar tarafından beğenildi. Şiir dinletisine Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, daire amirleri, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Okul Müdürü Sabri Tüney konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Öğrencilerimizin bir ay boyunca çalıştıkları yılsonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları şiir dinletisi programını güzel bir şekilde sundular. Amacımız öğrencilerin bir yıl boyunca yaşadıkları stresi böylesi bir etkinlikle üzerlerinden atarak bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize ve ailelerine başarılarını yansıtmalarıydı. Programın hazırlanmasında büyük çaba içinde çalışan öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim’’ dedi.





Bu haber 2708 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi