KUR'AN İLİMLERİ SINAV SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANACAK

18 Kasım Pazar günü 68 merkezde yapılan Kur`an İlimleri ve Meal Yarışması sonuçları Çarşamba günü Rehber TV`de canlı yayında açıklanacak.

KUR'AN İLİMLERİ SINAV SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANACAK
05 Aralık 2012 - 08:49

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde, Kur`an Nesli Platformunun organize ettiği ve Türkiye genelinde düzenlenen Umre Ödüllü Kur`an İlimleri ve Meal Sınav sonuçları bu akşam saat 20.00'de Rehber TV'de canlı olarak yayınlanacak.


Umre Ödüllü Kur`an İlimleri ve Meal Sınavı Siverek Kız İmam Hatip Lisesinde yapılmış Sınava 110 erkek, 110 bayan olmak üzere 220 kişi katılmıştı.


 


Batman Merkezli Kur`an Nesli Platformu Başkanı Mehmet Ali Altun, yaptığı açıklamada, 18 Kasım Pazar Günü saat: 10.00`da 68 merkezde yapılan "Kur`an İlimleri ve Meal Yarışması"nın sonuçlarının Rehber TV`de 05.12.2012 Çarşamba Günü Saat 20.00`da platform yetkililerinin de katılacağı canlı yayınlanacak programda açıklanacağını söyledi.

Türkiye geneli yapılan sınavda, Umre ödülünü kazanan ve dereceye giren yarışmacıların platform yetkilileri tarafından canlı yayında açıklanacağını belirten Altun, "Sınavlarla ilgili olarak her türlü detayın konuşulacağı programa tüm katılımcıları ve Kur`an gönüllülerini ekran başına davet ediyoruz" dedi.

(Veysi Demir - İLKHA)

 

Bu haber 3467 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi