KUMANYA İZDİHAMI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, Mardin-Ceylanpınar Ana Sulama Kanalı 3'ncü Kısım temel atma töreni sırasında yapılan kumanya dağıtımı

KUMANYA İZDİHAMI
19 Ağustos 2009 - 14:41
izdihama yol açtı. Bir minibüste dağıtılan kumanyalardan almak isteyenlerin yarattığı izdihamda çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.

MİNİBÜSÜ DEVİRECEKLERDİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı kapsamında, akşam saatlerinde Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla Balıklıgöl amfi tiyatroda, sinevizyon eşliğinde Mardin-Ceylanpınar Ana Sulama Kanalı 3'ncü Kısım temel atma töreni düzenlendi. Bakan Eroğlu, GAP'a büyük önem verdiklerini ve temeli atılan sulama kanalının bölgedeki arazilere hayat vereceğini ifade etti. Törenin tamamlanmasının ardından Bakan Eroğlu, alandan ayrılırken Devlet Su İşleri 15'nci Bölge Müdürlüğü ise, amfi tiyatroda kumanya dağıtımına başladı. Minibüsle tören alanına getirilen kumanyaları almak isteyenler, bir anda izdihama yol açtı.

İçerisinde sandviç, ayran ve bir dilim baklavadan ibaret kumanya pakedini almak isteyenlerin birbirini iterek minibüse yaklaşmak istemesi sırasında küçük çocuklar, ayaklar altında ezilme tehlikesi geçirdi. Bu sırada, kumanya dağıtımında zorlanan iki görevli ise elindeki kumanyaları havaya atmaya başladı.

Bazı kişiler, kumanyaları havada yakalarken, tutamayıp yere düşenleri almaya çalışan çocuklar ise birbirleriyle bir süre kavga etti. 300 paket kumanya, kısa bir sürede tüketilirken, birçok çocuk kumanya alamadığı için gözyaşı dökerek evinin yolunu tuttu.


NOT: SİTEMİZDE BULUNAN HABER, FOTOĞRAF, YAZI VB. HERTÜRLÜ MATERYAL KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ YAZILI İZİN OLMADAN KULLANILAMAZ. AKSİ DURUMDA HERTÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ SAKLI BULUNMAKTADIR.

Bu haber 1703 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü