KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALINA 1 GÜN KALA

Mehmet SEZGİN/SİVEREKKentimiz Belediyesi tarafından geçen yıl 1.si düzenlenen festivalin bu yıl 2.si düzenleniyor. Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal

KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALINA 1 GÜN KALA
21 Haziran 2011 - 15:37
İşler Müdürlüğü festivalin hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Siverek Belediyesince bu yıl 2.si düzenlenecek olan festivale bir gün kala çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini belirten Belediye Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Mehmet Kucaklı "Geçen yıl coşkulu bir şekilde 1.sini düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Festivalinin bu yıl 2.sinin hazırlıklarında sona yaklaştık. Festivalin güzel bir şekilde geçmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Tüm Siverekli vatandaşlarımızı ve şehir dışında yaşayan tüm misafirlerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz" dedi.

4 gün boyunca sürecek olan 2. Siverek Kültür ve Sanat Festivali kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterisi, resim sergisi açılışı, kokteyl, yemek yarışması, defile, kültür ve sanat evi açılışı, Belediye Müzik Korosu, sanatçılar Aynur Doğan, Kıraç, Işın Karaca, Sagopa Kajmer ve Kolera konserleri ve çeşitli etkinliklerle düzenlenecek. Festival 4 gün boyunca renkli görüntülerle devam edecek.





Lütfü YALGI/SİVEREK







Bu haber 1704 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu