KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU SERGİSİ

Siverek Minik Kalpler Kreşi anneler günü ve yıl sonu sergisini 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirdi.

KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU SERGİSİ
20 Mayıs 2013 - 13:40

Siverek Minik Kalpler Kreşi anneler günü ve yıl sonu sergisini 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirdi. M. Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu salonunda düzenlenen etkinliğe ilgi beklenenden büyük oldu.

Proğram kreş öğrencilerinin kreşte çekilmiş fotoğraf slaytları ile başladı. Program daha sonra Kurum Sorumlu Müdiresi Şükran Kürkçü’nün açılış konuşması ile devam etti.

Ardından, çocukların hazırlamış olduğu “Minicik Kelebek Oyunu” misafirler tarafından ilgi ile izlendi. 3-4 yaş grubundaki Hamza Kaya’nın okuduğu “Herkesin Bir İşi Var’ şiiri misafirler tarafından ayakta alkışlandı.

Program daha sonra ‘Annem Şarkısı Oyun -Anne Bana Bir Masal Anlatsana Oyunu-Koruyucu Anne Oyunu-Kır Çiçekleri Dans Gösterisi-Ankaranın Yolları Gösterisi’ ile devam etti.

Programda daha sonra kreş öğrencileri tarafından yapılan çalışmaların gösterilmesinin ardından yapılan kapanış konuşması ile sona erdi.

Program sonunda misafirlere çeşitli ikramlarda bulundu.

Programın ardından bir açıklama yapan kurum yöneticisi olan Yılmaz Kutan, “Siverek halkı bu hizmetleri hak ediyor. Biz Siverek için varız ve var olmaya devam edeceğiz.programda emeği geçen tüm çalışanlara ve katılanlara teşekkür ederiz”

www.siverekgenclik.com








Bu haber 4648 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek