KOYUN OTLATAN ÇOBANLARA YILDIRIM ÇARPTI

Siverek ilçesine bağlı İleri köyünde koyunları otlatmak için meraya çıkan iki çoban, yıldırım çarpması sonucu yaralandı.

KOYUN OTLATAN ÇOBANLARA YILDIRIM ÇARPTI
20 Nisan 2013 - 10:40

dinilen bilgiye göre olay, Siverek ilçesinin İleri köyünde meydana geldi. Koyunlarını otlatmak için meraya çıkan Behro Yılmaz (38),Mahmut Aksit(27), yıldırım çarpması sonucu yaralandı.


Mahmut Aksit yaptığı açıklamada; Koyunların önündeyken, bir anda oldu, yıldırım düşerken ikimizde bayıldık, kendimizi kaybettik, epey zaman geçti ben kalktım, ondan sonra baktım arkadaşım yok, kalkamadım, dizlerim tutmuyordu, halim yoktu, sonra arkadaşımın yanına gittim, o benden daha beter di durumu kötüydü, durumu iyi değildi, keçeyi onun üstüne attım, o epey ıslanmıştı, yerdeydi ifadelerinde bulundu.


Berho Yılmaz; Hiçbir şey hatırlamıyorum, sadece en son yağmur yağarken, taşın altına girdim ondan sonra ne oldu hatırlamıyorum dedi.


Çobanlardan Mahmut Aksit durumu telefon ile ailesine bildirdi. Ailenin gelmesi ile yaralı çobanlar sivil araçlarla Siverek devlet hastanesine getirildi. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu anlaşıldı.


www.sivereksondakika.com


Bu haber 3480 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu