KÖYLÜLERİN YENİ KÖPRÜ TALEBİ

Deniz Uğurlu Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Kadıoğlu köyünde 40 senelik eski köprünün duvarlarının yıkılması köprüden geçenler için büyük risk oluşturuyor.  

KÖYLÜLERİN YENİ KÖPRÜ TALEBİ
11 Nisan 2012 - 13:28


Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine 18 Km. uzaklıkta bulunan Darıca Muhtarlığına bağlı 20 haneli Kadıoğlu köyünde bulunan 40 yıllık eski betonarme köprünün duvarlarının yıkılması ve korkuluklarının çürümesi köprüden geçen araçlar için tehlike oluşturuyor. Köyde okul servis şoförlüğü yapan İsmail Önge (32) Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi girişinde Çaycuma köprüsünün yıkılması sonucu 3 aracın sular altında kalması sonucu 15 kişinin kaybolduğuna dikkat çekerek benzer faciaların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

Önge konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Tarihi Köprümüzün maalesef sel sularından dolayı duvarları yıkıldı. Durumu dilekçe ile yetkililere bildirdik. Günde onlarca araç bu köprüden geçiyor, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaşanan köprü faciası gibi benzer faciaların bir daha yaşanmaması için eski köprünün onarılmasını veya yeniden yapılmasını istiyoruz” dedi


Bu haber 2534 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı