Korsan Mücadelesine Hazır Olun

Reklamdır

Korsan Mücadelesine Hazır Olun
23 Şubat 2015 - 07:14

 


Deniz bazı çocukların sürekli hayalindedir. Belki yaz aylarının vazgeçilmezi sayılır ama deniz pek çok çocuğun rüyalarını kışında süsler ve yaz zamanlarını ip ile çekerler. Denize merakı alan çocuklar gemi ile oynamayı da sever. Özellikle okyanusların hakimi olan korsanların hayali ile zaman geçirmek bu çocukların en başta gelen oyunlarıdır. Korsanlar ile bir mücadele içerisine girme hayali ile farklı oyun üretirler. Bilgisayar başında artık çocuklar daha şanslı sayılabilir. Çünkü hoyunlar.com sitesi üzerinde korsan oyunları kategorisi içerisinde oldukça bol oyun alternatifi bulunuyor.


Aslında korsanların niyetleri pek iyi değil ama yine de pek çok çocuk korsanlar ile mücadele oyunlarına oldukça ilgi duyuyor. Okyanus veya açık denizlerde ticaret ve yolcu gemilerine saldırarak ganimet peşinde koşan korsanlar arasında da yer alabilirsiniz, onlara karşı amansız bir mücadeleye de girişebilirsiniz. Korsan gemilerine top atışları ile saldırabilirsiniz. Korsanların ganimetlerini sakladığı hazine adalarında bulmacaları çözmeye çalışabilirsiniz. Özellikle denize ilgisi olan bir çocuğunuz varsa korsan oyunları kategorisindeki oyunlarında birbirinden ilginç korsan maceraları ile zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.


Altın Adası Oyunu Açıklaması :  Küçük korsan ilk avına çıktı. Altın sandığı olan bir ada buldu. Fakat adaya gitmesi gereken bir hayli engel var. İlk engele tıkla ve engelleri birer birer aş. Her seviyede 10’ar 10’ar toplayarak puan kazan. 5’lik 2 altına tıklayarak 10 altın yapabilirsin. Diğer 1, 2 altınlara tıklayarak 10’a tamamla. Oyuna başlamak için önce "Play" butonuna sonra "New Game" butonuna tıkla. En kaliteli anaokulu oyunları sitemizde akıllı çocukları bekliyor. Hoyunlar ailesi herkese iyi oyunlar diler.


Korsan Savaşı  Oyunu Açıklaması : Küçük bebek ile plajda kumda oynarken bir kağıt bulur ve bu kağıdın üzerinde dünyanın en büyük elmaslarının bulunduğu yer var. Küçük bebek zengin olmak için bir arkadaşıyla birlikte denizde ilerler. Birden karşılarına korsan gemisi çıkar. Korsanlar da bu elmasın peşinde. Minik bebeğimiz altınlara ulaşmak istiyorsa korsanları yenmek zorunda. Korsan savaşı esnasında sevimli bebekleri kontrol et ve korsanlara ateş ederek onları yenmeyi dene, onlara ateş etmek için fare ile silahın açısını ve atış hızını ayarla ve korsanlara doğru ateş et.


Korsan Oyunu Açıklaması : Korsan gemisinde mahsur kalan 3 kahramanımızı gemiden kurtarmak istersen space tuşunu kullanarak kayığa zıplat ve denize düşürmemeye çalış. Kayığın uzaklığına göre kahramanlarımızı zıplatarak kayığa düşürebilirsin. Kayığa olan uzaklıktan fazla ya da az zıplatırsan denize düşerler ve oyunu kaybedersin. Kayığa düşürdüğün her karakter için puan kazanacaksın. Oyun yüklenince, start playing butonuna tıklayarak oynamaya başla. Onlarca korsan oyunu sitemizde sizleri bekliyor, hoyunlar ekibi iyi oyunlar diler.


Çocuklar için en iyi strateji seçenekleri savaş oyunları içerisinde yer alıyor. Savaş seçenekleri içerisinde de eski çağlardan günümüze kadar pek çok strateji geliştirebileceğiniz oyun seçeneği hoyunlar içerisinde bulunuyor. Korsanlarla denizde, Robin Hood ile ormanda, Ortaçağ’da bir kalede, bir Delta operasyonunda çölde savaş sırasında mücadele şansı veren oyunlar var. Günümüz teknolojik savaş araçları sniper, tank, uçaksavar gibi araçlar ile de oyun keyfi yaşayabiliyorsunuz.

Bu haber 2637 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü