KÖPEK YANAĞINI PARÇALADI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da evinin önünde oyun oynayan 3 yaşındaki Emine Ferhat, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpek, yüz ve başından ısırdığı küçük kızın yanağını parçaladı.Merkeze bağlı Kapaklı Köyü'ndeki evlerinin

KÖPEK YANAĞINI PARÇALADI
19 Mart 2008 - 15:57
önünde dün akşam saatlerinde oynayan Emine Ferhat, yoldan geçen köpeğin saldırısına uğradı. Köpek küçük kızın başı ve yanağını ısırdı. Emine Ferhat'ın çığlıkları üzerine koşan yakınları, küçük kızı köpekten kurtardı. Yüzü kanlar içinde kalan ve gözyaşlarına boğulan Emine Ferhat'ı, annesi 22 yaşındaki Fatma ve amcası Bayram Ferhat hemen Çamlıbel Beldesi'ndeki sağlık ocağına götürdü. Buradaki ilk müdahale ardından küçük kız ambulansla Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan ve yapılan tetkiklerde kuduz mikrobu taşımadığı belirlenen Emine Ferhat'ın yüzü ve başının arka kısmında ısırık izleri tespit edildi.
Plastik Cerrahi Servisi'ne yatırılan Ferhat'ın tedavileri ardından parçalanan yanak kısmına estetik yapılacağı belirtildi. Babası tarlada olduğu için köpeğin saldırısına uğrayan yeğenini hastaneye getiren amca 20 yaşındaki Bayram Ferhat, “Bu köpek daha önce de köyde birkaç hayvana saldırmıştı. İnsanlara da saldırdığı oldu, ama kimseyi ısırmamıştı. Kuduz olup olmadığını bilmiyoruz. Köpek kaçtı. Yetkililerin buna bir çözüm bulmasını bekliyoruz” dedi.
Kızının başında gözyaşlarını tutamayan anne Fatma Ferhat, “Evde oturuyorduk. Birden Emine'nin ağladığını ve bağırdığını duyduk. Evden koşarak çıktığımızda köpeği Emine'nin yüzünü ısırırken gördük. Çevredekilerin yardımı ile kızımı köpekten kurtardık ve buraya getirdik. İnşallah kızımın yüzü eskisi gibi olur” diye konuştu.


Bu haber 2682 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek