KOLUNU KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRDI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kasap dükkanında bulunan et makinesini temizlemek isteyen bir kişi elini makineye sıkışınca parmakları

KOLUNU KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRDI
18 Haziran 2008 - 14:27
koptu. Parmakları kopan şahıs elini kaptırdığı makineyle birlikte ambulansla hastaneye getirildi. Olay Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Atatürk Mahallesi Karacadağ Caddesi'nde bulunan bir kasap dükkanında meydana geldi. Kasap sahibi Seydo İçke, dükkanı toparlarken 16 yaşındaki oğlu Sedat İçke ise et makinesini temizlemeye başladı. Bu sırada fişi takılı unutulan et makinesi Sedat İçke'nin eli içindeyken çalışmaya başladı. Parmakları ve kolunun bir kısmı makinenin içinde sıkışan İçke bağırarak yardım istedi.
Oğlunun elinin makinede sıkıştığını gören baba Seydo İçke, hemen fişi çekerek oğlunun elini çıkarmaya çalıştı. Başarılı olamayan baba çevredekilerden yardım istedi. Bütün uğraşlara rağmen eli sıkıştığı yerden çıkarılamayan Sedat için olay yerine ambulans çağrıldı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri İçke'nin kopan 3 parmağını hemen poşete koyarak içinde buz bulunan termosa koydu.
2 parmağı ve kolu makinede sıkışan gencin çıkarılamayacağını anlayan saplık ekipleri makine ile birlikte genci devlet hastanesine kaldırdı.
Devlet hastanesinde kolundaki kanamayı durduran doktorlar eli makineden çıkaramayınca Şanlıurfa devlet hastanesine sevk etti.
Kolu makinede ambulansla birlikte Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sedat İçke'ye burada yapılan ilk müdahaleden sonra eli yine makineden kurtarılamadı. Bunun üzerine Sedat İçke'nin elinin makineden kurtarılması için Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine gönderildi. 3 parmağı kopan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Bu haber 2573 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu