KOÇALİ AYMAZ BAKAN FARUK ÇELİK'LE GÖRÜŞTÜ

Haber MerkeziSiverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz, Halit Gülpınar İlköğretim Okulu yeni binasının açılış töreni bitişinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile bir süre görüşerek Siverek’in tanıtımı ve sorunlarını içeren iki dosyayı bakana sundu.

KOÇALİ AYMAZ BAKAN FARUK ÇELİK'LE GÖRÜŞTÜ
17 Aralık 2011 - 22:09
Siverek Halit Gülpınar İlköğretim Okulunun yeni binasının açılışını yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, açılış töreninin ardından okul kapısında bekleyen Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz ve dernek yöneticileri ile bir süre görüştü. Çelik’i “Tarihi Siverek İline Hoş Geldiniz” diyerek karşılayan Aymaz, Bakan Faruk Çelik ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M. Kasım Gülpınar’a Fırat Havzası ve Karacadağ’ın turizme kazandırılması konusunda hazırlanan 116 sayfalık dosya ile birlikte 73 sayfadan oluşan ve Siverek’in 28 önemli sorunlarının resimlerle gösterildiği 2 dosyayı sundu.


Koçali Aymaz tarafından sunulan dosyaları dikkatlice inceleyen Çelik, Fırat havzasının güzelliklerini görünce şaşkınlığı gizlemeyerek: “Burası Siverek mi ? Bu güzellikler Siverek’e mi ait” sorularına Aymaz tarafından  “ Evet Siverek’e ait” cevabını alınca, Siverek’in doğal güzelliklerini bir daha ki gelişinde inceleme sözü verdi. Fırat Havzasının güzelliklerini gösteren dosyayı inceleyen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise, dosyalardan bir adette kendisi için istedi.Koçali Aymaz, Güvenç’e dosyaları en kısa zamanda size ulaştıracaklarını söyledi.Kısa süreli görüşmenin ardından kısa sürede olsa kendilerini dinledikleri için Çelik’e teşekkür etti.


www.siverekgenclik.com


Bu haber 2981 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı