KIZLAR NEDEN EVDEN KAÇIYOR

Şanlıurfa şehir merkezinde bir günde 4'ü bayan 5 genç kayıplara karıştı.

KIZLAR NEDEN EVDEN KAÇIYOR
29 Kasım 2010 - 11:45
Kayıplardan ilki Şanlıurfa'nın Karşıyaka mahallesinde meydana geldi. 13 yaşındaki H.K. okula gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Bir daha geri dönmeyen H.K.'nin babası Polise başvurarak kayıp ihbarında bulundu.
Diğer bir olay ise İpekyol mahallesinde meydana geldi. 16 yaşındaki F.Y. evden internet kafeye gitmek için ayrıldı. Gece geç saatlerine kadar eve dönmeyen F.Y.'nin annesi Meryem Y. Şehitlik Polis Merkezine başvurarak kızının kayıp olduğunu ve bulunmasını istedi.

Bahçelievler Gençlik Merkezinde çalışan 15 yaşındaki K.A. sabah saatlerinde işe geldikten sonra kaybolduğu evede gitmediğinin anlaşılması üzerine burada görevliler tarafından Polise bildirildi.

16 yaşındaki B.Ç. ise Antalya'ya yakınlarının gitmek için evinden ayrıldı. Telefonuna ulaşamayan aile otobüs şoförü ile görüşmede genç kızın Karaköprü'de inerek arkadan gelen bir otomobile binip gittiğini
belirtmesi üzerine babası Ş.Ç. soluğu Yenişehir Polis Merkezinde aldı. Kızının biriyle kaçtığını beyan eden Ş.Ç. çocuğunun bulunmasını istedi.
Veysel Karani Mahallesinde oturan 15 yaşındaki F.T. ise işe gidiyorum diyerek evden ayrıldı fakat işe gitmedi. Kendisine ulaşamayan ailesi Polise başvurarak kızlarının bulunmasını istedi.

sanliurfa.com

Bu haber 3172 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu