Kızını Kaybeden Babanın Acı Hikâyesi

Haberikra.com Haberi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geçtiğimiz cuma günü trafik kazasında 15 yaşındaki kızlarını kaybeden Eroğlu ailesinin acı dolu hikâyesi

 

Kızını Kaybeden Babanın Acı Hikâyesi
26 Mayıs 2009 - 16:00
ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü Hilvan'a bağlı Aslanlı köyüne tarım işçisi olarak çalışmaya giden Tuğba Eroğlu, İşlerini bitirdikten sonra kamyonet ile Siverek'e dönerken kamyonetin kaza yapması sonucu hayatını kaybetmişti.




Siverek İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrenci Tuğba Eroğlu'nun ölümü öğretmenlerini ve arkadaşlarına yasa boğdu. Tuğba'nın çok edepli ve takvalı bir öğrenci olduğunu söyleyen Siverek İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Baturalp, “ Tuğba'nın vefat haberi ile hepimiz çok üzüldük. Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz tuğba'nın ölüm haberiyle derinden etkilendiler” dedi.




Tuğba Eroğlu'nun 47 yaşındaki acılı babası Neşet Eroğlu ise yaptığı açıklamada, “20 ay önce 5620 sayılı yasa ile 3100 gün hizmet ettiğim Siverek Belediyesi'ndeki işime son verildi. Maddi durumum iyi olmadığından Tuğba ve kız kardeşi, aile bütçesine katkıda bulunmak için cuma günü Hilvan'a bağlı Aslanlı köyüne çapa işine gittiler.
Dönüşte kamyonet tıka basa doldurulduğundan kamyonet kaza yaptı. Kazada 1 kızım ölürken diğer kızımda ağır yaralandı. Yaralı kızım halen Şanlıurfa'da hastanede yatıyor” Dedi



Kızının asla bu işlerde çalışmasını istemediğini belirten acılı baba şöyle devam etti, “ 6 çocuğum var, 3 tanesi okula gidiyor. Evde tek ben çalışıyordum, işime son verilince işsiz kaldım. Bir gelirim olmadığından mağdur durumdaydık.
Kızım durumumuzu bildiğinden kardeşi ile beraber çalışmaya gitti. Kızımın ölüm haberi ile beraber ailece perişan olduk, çok mağdur durumdayız.” Dedi



Kaynak:Haber Linki

Bizde Siverekgenclik ailesi olarak merhume Tuğba bacımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve İmam Hatip Lisesinde bulunan öğretmen arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.
hayır severler ve yetkilileri bu aile hakkında duyarlı olmaya davet ediyoruz.


Bu haber 2297 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu