KIZ HENTBOL TAKIMINDAN BELEDİYE BAŞKANI ALİ MURAT BUCAK'A ZİYARET

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Türközü İlköğretim Okulu bünyesinde ilk kez ilçede kurulan Kız Hentbol Takımı, Şanlıurfa'da

KIZ HENTBOL TAKIMINDAN BELEDİYE BAŞKANI ALİ MURAT BUCAK'A ZİYARET
13 Mart 2011 - 21:13
yapılan 'İlköğretim Okulları Arası Hentbol Yarışmasında' İl ikincisi olan Kızlar Hentbol Takımı, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret ettiler.
      
Türközü İlköğretim Okulu Hentbol Takımı beraberinde takım çalıştırıcıları Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sümbül ile beraber aldıkları il ikinciliği kupası ile bir Türk bayrağının belediye başkanına armağan ettiler.
         
Öğrencilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Murat Bucak "Kızlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Hem ilk kız hentbol takımı oluşturdukları hem de kısa sürede il düzeyinde dereceye girmeleri beni mutlu etti. Takımın gelişmesi ve daha çok başarılı olması için belediye ve şahsım olarak kızlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
      
Takım çalıştırıcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sümbül "hentbol sporunun zor bir spor olduğunu, ilçede ilk kez bir takım kurarak kısa sürede başarıyı yakaladıklarını, kurumlardan destek gördüklerinde başarı grafiklerini yükselteceklerini" belirtti.


Lütfü YALGI/SİVEREK




Bu haber 3103 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü