KIRVAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Haberikra.com



Siverek'in sayılı Alimlerinden ve Kırvar Aşiretinin değerli şahsiyetlerinden Molla Yusuf Tanrıverdi'nin oğlu Molla Hüseyin Tanrıverdi, dün gece saat 01.00'de Büyüktepe (Tıl) köyünde vefat etti.

KIRVAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ
20 Haziran 2009 - 14:29
Siverek'in sayılı Alimlerinden ve Kıvrar Aşiretinin değerli şahsiyetlerinden Molla Yusuf Tanrıverdi'nin oğlu Molla Hüseyin Tanrıverdi, dün gece saat 01.00'de Büyüktepe (Tıl) köyünde vefat etti. Çevresi tarafından çok sevilen Molla Hüseyin'in ölümü Siverek'te üzüntüyle karşılandı. Tüm ısrarlara rağmen asla el öptürmeyen ve ağaç dikmeyi çok seven Molla Hüseyin, köyünün etrafına yaklaşık 1000 adet ağaç dikmişti. İyi derecede Osmanlıca ve Arapçaya vakıf olan Molla Hüseyin, eğitimini babası Molla Yusuf'tan almıştı.





Molla Hüseyin'in cenazesi bugün Gülabibey Cami'inde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tıl köyünde toprağa verildi. Molla'nın taziyesi 3. Nolu Taziye evinde oturuluyor.



Haberikra.com




"Alimin ölümü Alemin Ölümüdür" Bizde Siverekgenclik Sitesi olarak merhum Molla Hüseyin'e Allah'tan rahmet, Kırvar ailesine başsağlığı diliyoruz.


Bu haber 4727 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...