KİPU DANIŞMANLIKTAN 3 AYLIK İŞ İMKANI

Kipu Danışmanlık Ltd. tarafından uluslararası fon kaynaklı bir proje kapsamında hizmet ihalesi çalışması için 90 gün süreyle Şanlıurfa Siverek’te ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı belde ve köylerdeki okullarda gerçekleştirilecek kurslar için farklı branşlarda öğretmenler istihdam edilecektir.

KİPU DANIŞMANLIKTAN 3 AYLIK İŞ İMKANI
18 Şubat 2011 - 09:49


Eğitim çalışmaları okullarda hafta içi ders saatleri dışında (18:00’a kadar) ve haftasonları tam gün kurslar şeklinde gerçekleştirilecektir. Uygun adaylarla imzalanacak sözleşmeler ve sözleşme makamının ihale yönetimini onaylaması ile birlikte yaklaşık olarak 15 Mart – 15 Haziran 2011 tarihleri arasında olmak üzere 90 günlük bir çalışma öngörülmektedir. Çalışmalar farklı zaman ve dönemlerde kurslar şeklinde Siverek merkez, belde ve köylerinde olmak üzere toplamda 71 okulda gerçekleştirilecektir.

Öğretmenlere ders verdikleri ders saati üzerinden ödeme gerçekleştirilecektir. Ayrıca öğretmenlere eğitim verecekleri okula gidiş-geliş masrafları, günlük iaşe giderleri ve konaklama gerekmesi durumunda Kipu Danışmanlık Ltd. tarafından günlük harcırah ödemesi gerçekleştirilecektir.

Aşağıda aranılan pozisyonlarla ilgili açıklamalar yer almaktadır. Uygun şartları taşıyan başvuru sahiplerinin başvurdukları pozisyonun referans numarasını e-postada konu bölümüne yazarak, özgeçmişleriyle birlikte [email protected] adresine e-posta olarak en geç 21.02.2011 tarihine kadar göndermesi gerekmektedir.

Özgeçmişler üzerinden ön değerlendirme sonrasında uygun görülen adaylarla görüşmeler yapılacak ve bu doğrultuda Şubat ayı içersinde kurs verecek öğretmenlerin seçim çalışması sonlandırılacaktır. Eğitim kurs ücretleri ve günlük harcırah bedelleri ön değerlendirme sonrasında uygun görülen adaylarla paylaşılacaktır. Öğretmenlerle öncelikle ders saati ücretleri doğrultusunda sözleşme imzalanacak ve ihalenin sözleşme makamı tarafından onaylanması durumunda öğretmenler kurs müfredatlarıyla ilgili olarak hizmet içi eğitim sonrasında görevlerine başlayacaklardır. Sözleşme aşamasında öğretmenlerden mezun oldukları okulla ilgili diploma fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sabıka kaydı talep edilecektir. Sözleşmeler 90 günlük süre kapsamında ikamet durumlarına göre tam zamanlı ve kısmi zamanlı olarak olarak gerçekleştirilecek ve tüm vergi ve sigorta yükümlülükleri Kipu Danışmanlık Ltd. tarafından karşılanacaktır.
Adayların gönderecekleri özgeçmişte mezun oldukları okul ve tarih bilgilerini, aldıkları sertifikaları, benzer eğitim ve kurs tecrübelerini, (dersane öğretmenliği, sınavlara hazırlık çalışmaları kapsamında vermiş oldukları derslerle ilgili bilgiler vb.) belirtmesi gerekmektedir. Adayların özgeçmişlerinde ikamet ettikleri şehirleri ve kabul edilmeleri durumunda 15 Mart 2011 – 15 Haziran 2011 tarihleri arasında Siverek’te ikamet edebilme durumlarını, ve proje kapsamında tam zamanlı ya da kısmi zamanlı çalışma isteklerini net olarak belirtmeleri gerekmektedir. Adaylar, [email protected] adresine 21.02.2011 tarihine kadar istedikleri formatta özgeçmişlerini gönderebilirler. Özgeçmiş formatı bulunmayan adaylar, Kipu Danışmanlık Ltd. web sayfasında İK bölümünde Şanlıurfa – Siverek İçin Öğretmen Adayları Online Başvuru Formu‘nu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler.
Okul kursları 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek seviye tespit sınavları doğrultusunda 25′er kişilik sınıflarda, okul tarafından belirlenmiş kurs müfredatı doğrultusunda ek dersler şeklinde kurslar düzenlenecektir. Kurslar, okulun mevcut sınıflarının uygun olmaması durumunda ilçe merkezinde sınıf ve dersliklerde gerçekleştirilebilir.
Aşağıda aranılan pozisyonların referans kodları ve başvuru yapabilecek adaylarla ilgili bilgiler yer almaktadır:

Türkçe Kurs Öğretmeni (K2011-P023)


Kimler Başvurabilir:
Türkçe öğretmeni veya Fen Edebiyat fakülteleri Türk dili ve Edebiyat bölümü, Çağdaş Türk lehçeleri bölümünden mezun öğretmenler

Matematik Kurs Öğretmeni (K2011-P024)


Kimler Başvurabilir:
Matematik öğretmenliği veya Fen-Edebiyat fakülteleri Matematik bölümü mezunları

Fen ve Teknoloji Kurs Öğretmeni (K2011-P025)


Kimler Başvurabilir:
Fen ve Teknoloji öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakülteleri Fizik, Kimya, Biyoloji  bölümünden mezun olanlar

Sosyal Bilgiler Kurs Öğretmeni (K2011-P026)


Kimler Başvurabilir:
Sosyal Bilgiler öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakülteleri Tarih, Coğrafya bölümlerinden mezun olanlar

İngilizce Kurs Öğretmeni (K2011-P027)


Kimler Başvurabilir:
İngilizce öğretmenliği veya 120 saatlik İngilizce sertifikaları bulunan Fen Edebiyat Fakülteleri İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümleri mezunları

Bilgisayar Kurs Öğretmeni (K2011-P028)


Kimler Başvurabilir:
Bilgisayar öğretmenliği veya 120 saatlik sertifikası olan en az 2 yıllık ön lisansların (Büro yönetimi ve sekreterliği, Bilgisayarlı Muhasebe, İşletme, Bilgisayar Programcılığı) mezunları

www.kipu.com.tr adresinden alınmıştır.

Siverek Gençlik Haber


Bu haber 2868 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi