Kipa’da bu hafta indirimli ürünleri kaçırmayın

Kipa hipermarket Türkiye’de en çok sevilen marketler arasında yer alıyor.

Kipa’da bu hafta indirimli ürünleri kaçırmayın<br><br>
05 Ocak 2017 - 05:42

Kipa hipermarket Türkiye’de en çok sevilen marketler arasında yer alıyor. Kipa indirim dönemleri ile insanlar Kipa’ya akın ediyor. Kipa’da bu hafta yine birçok üründe indirimler var ve biz de sizlere bu indirimler ile birlikte Kipa aktüel ürünleri hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Türkiye’de perakendecilik sektöründe zirvedeki isimler ile birlikte adı anılan Kipa, İzmir merkezli olarak 100 işadamının girişimi sonucunda 1992 yılında açılmıştı. Açılışından bu yana büyük bir yol kateden ve sınırlarını zorlayan Kipa hipermarket, kısa sayılabilecek bir sürede şubelerine yenisini ekledi. 2003 yılında İngiliz firması Tesco’ya satılan Kipa, 2016 yılnda ise Migros tarafından satınalınmıştı. Günümüzde İzmir, Ankara ve İstanbul ağırlıklı olarak hizmet vermeye devam eden Kipa, toplamda 20’den fazla şehirde şubesi bulunan ender hipermarketler arasında yer alıyor.

Kipa’dan bahsetmişken Kipa aktüel ürünleri ve Kipa broşüründen de bahsetmemek olmaz. Türkiye’de zirveye oynayan Kipa, aktüel ürünlerine her geçen gün yenisini ekliyor. Kendine ait ürünleri ve markaları da bulunan Kipa, günümüzde özellikle gıda ürünlerinde dikkat çekiyor. Kipa aktüel ürünleri müşteriler tarafından beğenilirken, birçok müşteri Kipa broşürü sayesinde daha ucuz bir alışveriş yapmanın deneyimine ulaşıyor. Aktüel ürünlerine haftalık ve aylık indirimler farklı farklı indirimler uygulayan Kipa hipermarket, genellikle her ayın ilk haftası Kipa aktüel ürünlerini duyuruyor.

‘Kipa extra’ ismiyle broşürlerini yayınlayan Kipa hipermarket, 3 hafta süren özel indirim günlerinde ciddi bir kampanya başlatmış oluyor. Kipa hipermarket dergi ile de Kipa kataloglarını okuyucularına göstermiş oluyor. Kipa broşürlerini gören birçok kişi indirimli ürünlerden haberdar oluyor ve böylece gereksiz yere masraf yapmaktan da kaçmış oluyor.

Kipa broşüründe 1 TL’lik, 3 TL’lik, 5 TL’lik ve 20 TL’lik aktüel ürünler dikkat çekiyor. Kipa indirim dönemlerinde bu broşürleri takip eden birçok kişi indirimli alışveriş yapmak için Kipa’ya akın ediyor. Kipa indirim dönemlerinde birçok kişi evine daha avantajlı dönüyor. Bu açıdan rakipleri ile kıyasıya bir rekabet içerisinde bulunan Kipa hipermarket, indirim dönemlerinde sürekli yeni ürünleri müşterilerine sunuyor.

Günümüzde AVM’si bulunan ender hipermarketlerden olan Kipa, Kipa AVM ile de müşterilerine daha geniş yelpazede hizmet veriyor. Kipa indirim ve Kipa kampanya fırsatları hakkında bilgi verdikten sonra asıl konumuza geçiyoruz. Kipa’da bu hafta güzel indirimler var ve Kipa’daki indirimli aktüel ürünleri sizlere sunan özel ve güzel bir web sitesinden bahsedeceğiz size. aktuelbrosur.org isimli bu alışveriş ve market indirimlerini sunan web sitesi ile Kipa aktüel ürünlerini kaçırmadan takip etmelisinizi. Kipa indirim fırsatları ve diğer market indirim haberlerini bahsettiğimiz web sitesinde görebilirsiniz.



Bu haber 2885 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı