KENDİSİNİ UYARAN DOKTORU, KURUSIKI SİLAHLA ELİNDEN YARALADI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'daki Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, serviste bulunan ziyaretçileri dışarı çıkmaları için uyaran doktor 29 yaşındaki Mahir Akkuş, hasta yakını

KENDİSİNİ UYARAN DOKTORU, KURUSIKI SİLAHLA ELİNDEN YARALADI
19 Kasım 2007 - 15:11
27 yaşındaki Halil Çetingül'ün kuru sıkı silahlı saldırısına uğradı. Hastanede büyük paniğe neden olan olayda Dr. Akkuş elinden yaralanırken, saldırgan gözaltına alındı.


Olay, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Hastanede asistan olarak görev yapan Dr. Mahir Akkuş, hastaları kontrol etmek için Kadın Hastalıkları Servisi'ne çıktı. Hastanenin ikinci katındaki servise gelen Dr. Akkuş, bu sırada koridorda çok sayıda hasta yakını olduğunu gördü. Dr. Akkuş, ziyaretçileri dışarı çıkmaları konusunda uyardı. Ancak amcasının nikahsız eşi olan 75 yaşındaki Fatma Kaçmaz'ı ziyarete gelen Halil Çetingül, doktorun uyarısını dikkate almayarak odaya yöneldi. İkinci kez doktor tarafından uyarılan Çetingül, belinde taşıdığı kuru sıkı tabancayı çıkararak doktora 7 el ateş etti. Hastane koridorunda yankılanan kurşun sesleri, herkesi şoke ederken, Dr. Akkuş elinden yaralandı. Saldırgan Çetingül, servise gelen doktorlar ve güvenlik görevlilerince yakalanıp etkisiz hale getirildi. Daha sonra gelen polis tarafından zanlı gözaltına alınırken, Dr. Mahir Akkuş, meslektaşlarınca tedaviye alındı. Dr. Akkuş, “Dışarı çıkması uyarısında bulundum ama o önce küfürle ardından silahla karşılık verdi. Allah'tan silah kuru sıkıydı, yoksa şimdi hayatta olmam imkansızdı. Saldırgandan davacı ve şikayetçiyim” dedi.
Polislerce sorgulanan saldırgan Halil Çetingül ise sağlık raporu için hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber 3417 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti