KEÇÜK KÖYÜNDE FİDAN EKİMİ ETKİNLİĞİ

Hatipoğlu ailesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen fidan ekimi etkinliği bu yıl Küçük Çatlı (Keçük) Köyü’nde devam etti.

KEÇÜK KÖYÜNDE FİDAN EKİMİ ETKİNLİĞİ
01 Nisan 2013 - 11:33

ŞANLIURFA- Karacadağ bölgesinde nüfusu bulunan Hatipoğlu ailesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen fidan ekimi etkinliği bu yılda Siverek’e 27 km. uzaklıktaki Küçük Çatlı (Keçük) Köyü’nde devam etti. Programa Dr. Ahmet Güzelçiçek, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Hüda- Par İlçe Yönetiminden Abdurrahim Sımak, Hatipoğlu ailesi üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı.

Fidan ekimi etkinliğine geçen yıl Erkonağı (Tabuxe) Köyü’nde başladıklarını söyleyen program organizatörlerinden Hamdi Hilaloğlu, amaçlarının dostluk ve dostlar arasında kaynaşma olduğunu söyledi. Hilaloğlu, “Peygamber efendimizin, Kıyâmet koparken sizden birinizin elinde bir hurma dalı bulunur da bunu Kıyâmet kopmadan dikmeye gücü yeterse, mutlaka onu diksin, bırakmasın, hadisine binaen böyle bir etkinlik düzenliyoruz.Bu sene 350 fidan diktik, inşallah seneye başka bir köyümüzde bu etkinliğimize devam edeceğiz.

Program sonunda etkinliğe katılanlara öğlen yemeği ikram edilirken, programa katılanlar, Peygamber Sevdalıları tarafından 4 Nisan 2013 tarihde düzenlenecek kutlu doğum programına davet edildi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 6465 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...