KAYMAKAMLIKTAN İFTAR YEMEĞİ

Siverek Kaymakamlığı tarafından tören alanında verilen iftar yemeğinde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç halk ile bir araya geldi.

KAYMAKAMLIKTAN İFTAR YEMEĞİ
06 Ağustos 2013 - 08:01

Siverek Kaymakamlığı tarafından ilçenin Cumhuriyet alanında verilen iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdoğan Akdeniz, Siverek Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Salih Çiçek, Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, daire amirleri, STK temsilcileri ve halk katıldı.


İftar öncesinde alana gelen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, masaları tek tek gezerek halk ile selamlaşıp sohbet etti. Ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı.İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar’ın iftar duasından sonra konuşmalara geçildi.


Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Geceniz mübarek olsun, Allah oruçlarımızı kabul etsin diyerek başladığı konuşmasında şöyle konuştu," Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Allaha şükür ediyorum zengin, fakir, genç, yaşlı, kadın, erkek buradayız, bu memleketin en çok ihtiyacı olacak şey birlik beraberlik, karşılıklı sevgi ve saygıdır. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz, Devletin ayrı gayrı olmadan artık milletin hizmetinde olduğunu yeri göğe dünyaya haykırıyoruz. Bundan böyle ötekileştirme bitmiştir, ayrılık bitmiştir, gayrılık bitmiştir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti yetmiş milyonun devletidir, Kürdün de devletidir, Zaza'nında devletidir, Arabın'da devletidir bu coğrafyada yaşayan bütün insanlarımızın devletidir"




İftar yemeği sonrasında konuşan Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ise,  “Biz bu meydanda birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, bu meydana mühürlemek, damgalamak için bir arada bulunduk, aynı sofrayı paylaştık, ben bu süreç içerisinde, birliğimizi gösterdiğiniz için bu güzel günü bizimle paylaştığınız için, hepinize huzurlarınızda teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.


Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili M.Kasım Gülpınar ise ; “Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız artık bu mübarek gecelerde, sizlerle bu güzel iftar vesilesiyle bir arada bulunduğumdan dolayı gerçekten çok mutluyum inşallah daha uzun yıllar sizlerle beraber huzur içinde bu güzel ortamda sizlerle nice iftarlar bizlere nasip eylesin” dedi.


Konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Siverek’ten ayrıldı.


İftar sonrası organizasyondan şikayet eden bazı misafirler, yapılan bunca masrafa rağmen organizasyonun çok kötü olduğunu ileri sürerek tepkilerini gösterdiler.

Siverek Kaymakamlığı tarafından organizasyonda yaşanan aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulan Siverek SYDV Müdürü Cengiz Baydilli'nin görevinden istifa ettiği öğrenildi.


www.siverekgenclik.com




Bu haber 3047 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı