KAYMAKAMLIK HALI SAHA TURNUVASI BAŞLADI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Kaymakamlığı tarafından Siverek’te 'Her Şey Daha Güzel Olacak’’ projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve

KAYMAKAMLIK HALI SAHA TURNUVASI BAŞLADI
12 Nisan 2012 - 18:22
Spor Müdürlüğü Koordinesinde, devlet, vatandaş kaynaşması amacıyla düzenlenen Mahalle, köy ve kurumlar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Mahalle, köy ve kurumlar arasında oluşturulan 55 takım ligde mücadele verecek. Ligin ilk maçını İlçe Kaymakamının açılışıyla başladı.

Ligde oynanan ilk maçlar Bağmaç Köyü ile Uzunziyaret, Harran Üniversitesi ile İlçe Kaymakamlığı, Gülabibey Mahallesi ile Tedaş ekipleri, Abdalağa Mahallesi ile Vakıf ilköğretim Okulu arasında oynandı. Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nunda top koşturduğu takım Harran Üniversitesine 8–1 mağlup oldu.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Siverek’te 'Her Şey Daha Güzel Olacak' projesi kapsamında başlatılan ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Koordinesinde mahalle, köy, okullar ve kurumların da yer aldığı turnuvamız başladı. Turnuvayı düzenlememizdeki amaç ilçede devlet, vatandaş kaynaşmasının sağlanması ve kurumlar arasında iş verimini artırarak iş gücünü vatandaşa yansıtmaktır. Bu amaçla turnuvaya destek verip katılan bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bu etkinliğimizi her yıl düzenleyeceğiz. Oynanan maçlarda yenmek veya yenilmek değil, önemli olan vatandaşın bu tür sosyal etkinliklere katılarak hep birlikte düzenli bir toplum oluşturmaktır’’ dedi.

Start alan ligin 33 gün süreceği belirtildi.








Bu haber 2647 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti