KAYMAKAM OKUL İNŞAATLARINI DENETLEDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ilçede yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

KAYMAKAM OKUL İNŞAATLARINI DENETLEDİ
04 Kasım 2011 - 15:45
İlçenin değişik mahallerinde inşaatı devam eden Selimpınar İlköğretim Okulu 24 derslikli, Dumlupınar İlköğretim Okulu 24 derslikli, Kazımkarabekir İlöğretim Okulu 24, Atatürk İlköğretim Okulu 32 derslikli inşaatları ile Fırat Mahallesinde yapımı devam eden 200 kişilik kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi alıp çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

İlçe genelinde yapılan derslikler ve yeni okullara rağmen her yıl ilçede derslik ihtiyacının bulunduğuna dikkat çeken Kaymakam Hersanlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Siverek’te tam anlamıyla bir eğitim seferberliği başlatamadık. Bu konuda işadamlarımız, öğretmenlerimiz, aydınlarımız kısacası tüm Siverekliler olarak eğitim seferberliğine destek vermeli ve  hızlandırmalıyız. Siverek’te mevcut eğitim sorunlarını çözmek amacıyla 16 projeden oluşan  'Siverek Eğitimde Buluşuyor' kampanyasını vatandaşlarım bir seferberlik olarak değerlendirmelerini, aydınlık bir Siverek için her vatandaşımızın kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Biz Siverekliler olarak eğitimde buluşursak inanıyorumki bir çok sorunumuzu da çözmüş olacağız. Çocuklarımızın geleceği için mutlaka yapabileceğimiz işlerin olduğuna inanıyorum’’ dedi.






Bu haber 2258 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi