KAYMAKAM ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Lütfü YALGI/SİVEREKSiverek ilçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek bir süre sohbet edip

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ
21 Şubat 2012 - 19:32
destek sözü verdi.

Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanlığı tarafından ilçede dershane imkanı bulunmayan öğrenciler için  açılan üniversiteye hazırlık kursunu ziyaret etti. Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu şunları kaydetti ’’Siverekli öğrenciler özellikle matematik ve geometri alanında başarı oranları istenilen düzeyde değil. Bu tabloyu değiştirmek adına bu gibi eğitim faaliyetlerini destekleyip 'Siverek Eğitimde Buluşuyor' kampanyası kapsamında değerlendiriyorum. Sizlerden isteğim zamanı iyi değerlendirmeniz. Unutmayın geriye döndüremeyeceğiniz tek şey zamandır’’ dedi.

İlçe Kaymakamı Hersanlıoğlu daha sonra öğrenciler için kurs açan dernek başkanı Koçali Aymaz’a teşekkür ederek kurs hakkında bilgi aldı. Aymaz, kursun eğitime gönül vermiş vatandaşların desteğiyle açıp, gönüllü öğretmenlerle sürdürdüklerini, şu anda sadece matematik ve geometri dersleri konusunda eğitim verildiğini, ekonomik sıkıntıları giderildiğinde diğer derslerin de verileceğini belirtmesi üzerine İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, kurslara Kaymakamlık bütçesinden 10 bin TL destek vereceğini söyledi.








Bu haber 2567 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması