KAYMAKAM ERKAL'IN MESAJI YANLIŞ ANLAŞILDI

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlere göndermiş olduğu SMS'de geçen bir kelime bazı öğretmenler tarafından yanlış anlaşıldı.

KAYMAKAM ERKAL'IN MESAJI YANLIŞ ANLAŞILDI
24 Kasım 2013 - 20:01

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan öğretmenlere göndermiş olduğu SMS'de kullandığı "Siverek gibi Bazalt Karakterli bir şehirde" ifadesi bazı öğretmenler tarafından yanlış anlaşıldı. Mesajda geçen "bazalt" kelimesinin "Sert ve dayanıklı bir taş" anlamına geldiğini söyleyen bazı öğretmenler, Siverekliler için kullanılan bazalt ifadesine alındıklarını söyledi.Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Kaymakamlık yetkilileri ise mesajda geçen ifadenin Siverek halkı için asla hakaret amacı ile kullanılmadığını, aynı ifadenin 2013 yılında Siverek Belediyesi tarafından çıkarılan kitabın isminde de geçtiği savunuldu.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ın öğretmenlere gönderdiği mesaj

Siverek gibi BAZALT karakterli bir sehirde dahi olsa her türlü zorluğa gögüs gererek yarının Turkiye'sini oluşturacak nesilleri yetiştiren fedakar ogretmenlerimizin 24 Kasim Ogretmenler gününü kutluyor, hepinize saglik , mutluluk ve başarilar diliyorum.

Hamza ERKAL / Siverek Kaymakami

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3339 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı