KAYIP YEGENİ İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Lütfü YalgıSiverek'in Gürakar Belde Belediye Başkanı Recep Küçükay, İstanbul'dan otobüsle Şanlıurfa'ya dönen 17 yaşındaki yeğeninden birkaç günden bu yana haber alamadıklarını belirterek, polis merkezine müracaat etti.

KAYIP YEGENİ İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ
23 Nisan 2012 - 07:34
Küçükay, yaptığı açıklamada, bir süreden beri İstabul'daki tekstil atölyesinde çalışan Ali Kaya'nın, babasının talebi üzerine Siverek'e dönmeye karar verdiğini söyledi. 
İstanbul'da yaşayan yakınları tarafından otobüse bindirilen yeğeninin bir süre sonra babasını arayarak, "Yolda olduğunu ve telefonunun şarjı bittiği için arayamayabileceğini" belirttiğini ifade eden Küçükay, ardından bir daha kendisinden haber alınamadığını aktardı. 
Yaptıkları araştırmada Birecik'te mola veren otobüsten inerek, yanındaki biriyle başka bir otobüsle binen yeğenini Antalya'ya gittiğini öğrendiklerini aktaran Küçükay, "Yeğenimden 4 gündür haber alamıyoruz. Kaçmış veya kaçırılmış olabileceğini düşünüyoruz. Araştırmalarımızı Antalya'da da sürdürüyoruz. Bu amaçla polis merkezine kayıp başvurusu yaptık. Yeğenimi görenlerin bizlerle irtibat kurmasını istiyoruz" dedi. 
Bu haber 2960 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması