KAYIP ÇOCUĞUN CESEDİ ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU

Siverek'te, 2 gündür kayıp olduğu için jandarmalar tarafından aranan 4 yaşındaki A. Yağmur’un, kaybolduğu yerden 4 kilometre uzaklıkta, boş bir binada çuval içerisinde cesedi bulundu.

KAYIP ÇOCUĞUN CESEDİ ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU
20 Eylül 2011 - 12:09
Siverek’in Bakmaç Köyü Kalfalar Mezrası’nda çiftçilik yapanan ailenin oğlu A. Yağmur, pazar günü evlerinin önünde oynarken kayboldu. Tüm aramalarına rağmen minik A.’i bulamayan yakınları Siverek Kaymakamlığı’ndan yardım istedi. Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, küçük çocuğun bulunması için jandarma ve İl Afet ve Acil Kurtarma Müdürlüğü’nden destek talep etti. Kaymakam Hersanlıoğlu’nun isteği üzerine çok sayıda asker, İl Afet Acil Kurtarma Müdürlüğü görevlisi, köpekler eşliğinde köy ve çevresinde arama çalışması başlattı.

BOŞ BİNADA KAHREDEN GÖRÜNTÜ

Pazar gecesi ve dün tüm gün yapılan aramalardan bir sonuç alınamazken, bugün bölge genişletilerek arama çalışmalarına devam edildi. Öğle saatlerinde mezraya 4 kilometre uzaklıktaki boş bir binaya giren ekipler, buradaki bir çuvalın içerisinde minik Abdülkadir’in cesedini buldu. Çuval içerisindeki ceset otopsi için Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderilirken, ölüm haberini alan çocuğun yakınları ise sinir krizi geçirdi.

A. Yağmur’un nasıl öldürüldüğüne ilişkin açıklama yapılmazken, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, "Maalesef kayıp çocuğumuzun cesedine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor" dedi.

Bu haber 2810 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü