Kaybolan Çocuk 5 Saat Sonra Bulundu

Mehmet SezginŞanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, ailesinin pamuk tarlasında çalıştığı sırada ortadan kaybolan 3 yaşındaki Mehmet Ali Çadır adlı çocuğun bulunması için jandarma, köy korucuları ve vatandaşlar seferber oldu.

Kaybolan Çocuk 5 Saat Sonra Bulundu
05 Ekim 2011 - 08:11
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, ailesinin pamuk tarlasında çalıştığı sırada ortadan kaybolan 3 yaşındaki Mehmet Ali Çadır adlı çocuğun bulunması için jandarma, köy korucuları ve vatandaşlar seferber oldu. Onlarca kişinin aradığı küçük Mehmet Ali, 5 saat sonra bir pamuk tarlasında ağlarken bulundu.

Siverek ilçe merkezinde yaşayan 4 kişilik Çadır Ailesi fertleri, dün sabah para karşılığı pamuk toplamak üzere ilçeye bağlı Yücelen Köyü'ne gitti. Çadır Ailesi'nin en küçük ferdi Mehmet Ali, anne, baba ve ağabeyinin pamuk topladığı tarlada Oyun oynamaya başladı. Akşam saatlerinde evlerine dönmek için hazırlık yapan Çadır Ailesi mensupları, küçük Mehmet Ali'yi göremedi. Tarlada ve çevrede yapılan aramada da bulunamayınca küçük çocuğun yakınları telefonla durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine köye gelen jandarmalar, arazide arama başlattı. Ancak arazinin geniş olmasından dolayı jandarma komutanları, Mehmet Ali Çadır'ın bulunması için takviye askerler ve köy korucularını çağırıp köylülerden de arama çalışmalarına katılma çağrısı yaptı. 100'ü aşkın kişinin katıldığı aramalarda, küçük Mehmet Ali yaklaşık 5 saat sonra gece karanlığında bir pamuk tarlasında ağlarken bulundu. Askerlerin kaybolduğu yerden 2 kilometre uzaklıkta bulduğu küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Bu haber 1937 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü