Kasım Gülpınar'a Ceylanpınar'da coşkulu karşılama

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, yerel seçimler öncesi AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’a destek olmak için Ceylanpınar’a geldi.

Kasım Gülpınar'a Ceylanpınar'da coşkulu karşılama
25 Mart 2019 - 11:21

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’a destek olmak için Ceylanpınar’a geldi.


Ceylanpınar’da Gülpınar’ı, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök, AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, MHP İlçe Başkanı Aziz Uçar, partililer ve binlerce vatandaş karşıladı.


 “Irkçılık yapan bizden değildir”


 Müslümanlarda şuurun, emaneti ehline teslim ediniz olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek “Biz AK Parti olarak hiçbir zaman kimseyi ötekileştirmedik. Biz her zaman, ırkçılık yapan bizden değildir şiarıyla hareket ettik. Bölgede etnik köken olarak hep kardeşçe yaşadık ve kardeşçe de yaşayacağız. 31 Mart’tan sonra AK adayımız Abdullah Aksak’ı başkan yapacağız ve Ceylanpınar’ın en büyük sorunu plan işsizliği bitireceğiz” ifadelerini kullandı.


 “Ceylanpınar’ı zulümden kurtaracağız”


 



Ceylanpınar halkının son beş yıldır, devletin gücünü arkasına alarak milletimi devletime düşman edenlere 1 Nisan sabahı ders vereceklerini ifade eden AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Ama biz, devletin gücünü arkamıza alarak, milletimi devletimle kaynaştırmak için var gücümle çalışacağız. Gülpınar’ın gelmesiyle birlikte Işıklar Köyü, Çelik, Aydın, Özdemir, Seco aileleri ile Hanisori Aşiret mensupları gücümüze güç kattılar. Ceylanpınar’da bugün ve her gün miting havasında geçiyor. Her zaman zulme karşı mücadele verdik ve Ceylanpınar’ı zulümden kurtaracağız” diye konuştu.


 “Emanetin ehli Gülpınar’dır”


 Ulusal basında emanetin ehli kavramının tartışıldığına değinen 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök “Emanetin ehli, Mehmet Kasım Gülpınar’dır. Gürpınar aşktır, sevgidir, adalettir, eşitliktir. 31 Mart akşamında başkanlık koltuğuna Abdullah Aksak’ı oturttuğumuzda büyük zaferimizi Gürpınar ile kutlayacağız” dedi.


 "Aksaklıkları Abdullah Aksak halledecektir"


 İnsanın anlamadığının, bilmediğinin düşmanı olduğunu belirten Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar “Bizim şiddetle, belden altı oyunlarla, iftiralarla, yalanlarla, fitneyle, fesatla işimiz olmaz. Biz ancak bizlerle uğraşanları Allah’a havale ederiz. Buraya bir dava ve şuur için geldik, Abdullah Aksak’a destek olmak için geldik. Sizlerin desteğiyle Aksak, 31 Mart gecesi Ceylanpınar Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etmeye devam edecektir. Aksaklıkları Abdullah Aksak halledecektir” ifadelerini kullandı.


 ‘Emaneti ehil ellere verin’ sözlerinin çarpıtıldığına değinen Gülpınar “Bazıları bu sözden anlamak istemiyor. Bazılar anlıyor ama işine gelmiyor. Bazıları anlamak istediği kadar anlıyor” dedi.


Haber Merkezi


Bu haber 2590 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor