KASIM GÜLPINAR STK'LARLA TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKAK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar Siverek’te bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

KASIM GÜLPINAR STK'LARLA TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ
28 Temmuz 2011 - 23:17
Cudi Paşa Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu katıldı.

Yapılan toplantıda ilçede yapılacak yatırımlar ile gıda ve tarıma dayalı sanayi tesislerinin yapılması ile ilçenin elektrik sorunu ve çiftçilerin bazı sorunları tartışıldı.

Milletvekili Gülpınar daha önce edindiği yatırım bilgilerini Siverek  kentinin kalkınması için kullanmak istediğini belirterek şunları kaydetti ’’Başta Siverekli yatırımcıların olaya sahip çıkması gerekir. Sivil toplum kuruluşları yatırımcılarla görüşerek Siverek’te yatırım yapmalarını sağlamaları gerekiyor. Gülpınar eğitim konusuna da ayrıca önem veriyoruz. Siverek 75. Yıl Yatılı Bölge Okulunu Fen Lisesine dönüştürdük. Bu yıl tercih sıralamasında yer almadığı için ancak gelecek eğitim öğretim yılında Fen lisesi olarak Siverek’te eğitim hizmetine açılacak" dedi.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, bölgede  yaşanan elektrik sıkıntılarını gidermek amacıyla çalıştıklarını, Siverek İlçesindeki köy yollarının tamamını asfaltlama düzeyine getireceklerini belirtti.




Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 1876 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu