KARANLIKLARI AYDINLATAN NUR HZ. MUHAMMED

Siverek Hayrat- Der tarafından kutlu doğum ayı münasebetiyle "Karanlıkları aydınlatan nur" isimli program düzenlendi.

KARANLIKLARI AYDINLATAN NUR HZ. MUHAMMED
28 Nisan 2013 - 11:56

Siverek Hayrat- Der tarafından, Siverek Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde kutlu doğum ayı münasebetiyle "Karanlıkları Aydınlatan Nur" isimli program düzenlendi. Program, Siverek Hayrat-Der Başkanı Mehmet Açıkalan tarafından okunan Kur'anı kerim tilaveti ile başladı.Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Hayrat-Der üyesi Mustafa Karadağlı programa katılan tüm konuklara teşekkür ederek çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi. Karadağlı'nın konuşmasının ardından Hayrat-Der vakfının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterine geçildi.

Programa konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Yazar İsmail Pütgül, peygamber efendimizin tüm insani ilişkileri ile bizlere en güzel örnek olduğunun altını çizerek onun yaşlılar, çocuklar, özürlülerle olan ilişkilerinden kesitler sundu.Ardından Neyzen Egecan tarafindan ney taksimi düzenlendi.

Programa Elazığ'dan katılan Eğitimci Yazar Dr. Mirza İnak ise peygamber efendimizin ahlaki özelliklerine değinerek, tüm Müslümanların çocuklarını peygamber ahlakı ile büyütmesi gerektiğini söyledi.

www.siverekgenclik.com












Bu haber 2800 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı